Tuesday, January 17, 2006

vijf voor twaalf................

vijf voor twaalf,

Aan de vooravond voor de start van de weerspiegeling van Moeder aarde willen wij u oproepen op samen de groep te gaan vormen die zo broodnodig is.
Hoe lang moeten we nog goedkeuren dat onze mooie aarde verziekt word door grootmachten, hoe lang leggen we onze kinderen nog uit wat er vroeger bestond maar vergeten we te zeggen we stonden erbij en keken ernaar...
De aarde zal zich gaan herstellen in de komende maanden en jaren en dit zal met zeer grof geweld gaan gebeuren mits we het tij nu draaien.
Hoe lang laten we nog toe dat de ene persoon alles krijgt en de ander niets, waarom beseffen we niet dat we op aarde zijn om te mogen delen in voor en tegenspoed want ja als we samen zaaien zullen we samen mogen oogsten.
Ook elk dier op aarde is geschapen met een duidelijke reden mee te dienen in onze circle of life.
Elk dier verdiend dan ook respect voor overleving in plaats van een vliegenmepper te pakken en iets te vernietigen omdat het ons niet aanstaat.
Ook natuur luistert, voelt, en weet, als wij vragen geeft natuur wel degelijk maar als wij enkel nemen dan zal Zij dat ook zeker doen.
Besef erg goed dat als wij als groep op deze tijd niet ingrijpen dan zal de eeuwige cirlce of life niet meer voortleven, dan kunnen wij onze kinderen niet meer allert maken wat natuur was, niet meer de sterren laten leren lezen maar hoe lang willen we nog doorgaan met het toelaten van grotere machten, het is nu tijd om onze mond open te gaan trekken in stille kracht en de visie door te gaan geven om als het moment daar is samen door te mogen gaan in de eeuwige cirlce of life,
respect, waardering in liefde voorspoed en delen vergt een veel breder geheel dan wij denken, delen is genieten, delen is met een lach wakker worden delen is volgens de spirit van South Africa weten wat er komen gaat.
Wij maken ons op en zijn de voorbereidingen begonnen om de komende weerspiegeling te MOGEN gaan overleven.
dit ben ik hier sta ik Rene van den Brink is mijn naam in mijn genen beschreven, ik wil als borg staan voor het behoud van moeder natuur met alles wat haar toebehoort en wil graag MIJN leven daarvoor geven en U?????