Tuesday, January 17, 2006

mededeling..

Via dit schrijven delen wij u mede dat is begonnen de visie van The Embassadorion ( ambassade of aanwijzing van de hemelpoort orion ,( een van de 8 poorten.) of South Africa uit te gaan zetten door Europa.

Zoals u uit meerdere berichten vanuit onze site,s kunt opmaken ( zie august 2005) is het van groots belang vanuit stille kracht te werken om herhaling van onze history te voorkomen.

Een weerspiegeling van ons klimaat staat voor de deur met zeer groten rampen tot gevolg. ( hiervoor is diverse keren gewaarschuwd naar de Nederlandse overheid en werd geen gehoor aan gegeven, ons bedrijf werd dan ook vernietigd)
Deze rampen worden groots veroorzaakt door de mensheid zelf en zijn dus zeer hard op weg naar zelfvernietiging van ons menselijk bestaan. ( uitgezonderd de groep mensen die de boodschappen opvangt doordat ze allert zijn gemaakt door boodschappers vanuit Zuid Afrika ( staan in direct contact met de kosmos.) gestuurd.
Nelson mandela, Bischop Tutu etc,etc zijn de grondleggers van onze visie.
Aangezien de tijd dringt is het grote noodzaak haast te maken met het doorgegeven van onze site,s en informatie.
Ook word met alle macht gewerkt om deze site volledig in werking te gaan laten draaien.
Vandaar dat wij met grote spoed begonnen zijn in het diepste geheim op diverse lokatie,s onze visie uit te gaan zetten.
Om wederom problemen te voorkomen is gekozen vanuit het diepste geheim deze visie door te gaan geven van generatie op generatie.
De boodschappen vanuit de tv-commercials, radio en alle promotie materialen van South Africa zijn begrepen en worden tot uitvoering gebracht.

De tijd is aangebroken voor herstel van onze evolutie maar is van groots belang dat het doorgeven van onze visie op het daadwerkelijke "leven" vanuit stille kracht word gedaan.
Deze berichten worden vanuit de kosmos gestuurd en alle pogingen tot het opzoeken van grootse publiciteit zullen tot mislukking wanen.

De kosmos is in beweging gezet en zal kou uit gaan zetten over moeder aarde.

Geniet met de lach der zon.

South African vision.

The Embassadorion Group