Friday, January 27, 2006

circle of life

Melkweg 'vreet' andere sterren

HEIDELBERG - Onze Melkweg zuigt nog steeds sterren en andere materie uit zijn omgeving op. Dit bleek donderdag uit een publicatie van het gerenommeerde Max-Planck-Instituut voor Astronomie in Heidelberg. Tot nu toe gingen wetenschappers ervan uit dat sterrenstelstels zich slechts met hun eigen materie verder ontwikkelen.


De wetenschappers kwamen de 'vreemde' sterren in onze Melkweg op het spoor door afwijkende chemische samenstelling, door hun leeftijd en door hun bewegingspatroon. Slachtoffer van het „galactische kannibalisme” is onder meer de naburige Sagittarius-galaxie.


( ook hier word de tunnel naar dit volgend leven erg duidelijk weergegeven ;-) )

Het is wachten op het teken van boven dat natuur wereldwijd zal toeslaan.
De tijd is aangebroken, waarschuwen zal helaas door erg veel mensen niet serieus worden genomen, echter de boodschappen vanuit de lion king en andere dergelijke musicals die overal ter wereld uit zijn gezet geven overduidelijk weer dat dit jaar als start van de weerspiegeling van onze Moeder Aarde als rampjaar de geschiedenis in zal gaan.
Voorspellingen zoals gedaan zijn in de maja, kalenders gevenb exact aan dat wat er staat te gebeuren echter puur het aanbreken van een nieuw tijdperk zal zijn.
Diep teleurgesteld heb ik gisteren mogen overwegen de handdoek in de ring te gooien en vanuit een ander land op afstand te mogen gaan toekijken hoe dit arme land de vernieling in gaat.
Wind heeft vanmorgen de boodschap doorgegeven dat wat er komen gaat onbeschrijvelijk is voor menselijk heugenis.

Water, vuur wind lucht en aarde zullen de komende jaren heersen en haar plaats in onze evolutie weer in gaan nemen.
zoals u wereldwijd kan zien is de aarde begonnen zich te spiegelen dit zal met zeer veel grof natuurgeweld gepaard gaan.

Ik voel me verheugd voor velen een lichtpunt te hebben mogen zijn in deze toch wel vaak dessestreuze voorspellingen maar hoop dat ook u hoopt net als wij weten dat simpel door te weten waar we mogen gaan onze overleveningskans zeer groot zal kunnen zijn enkel door goed op te letten en die juiste persoon op de juiste plaats op die juiste tijd te mogen ontmoeten.

Ik mag wandelen met de Zon en zie dat als zeer groot voorrecht.

Vriendelijke groet verblijven wij allen met de lach der Zon.

The Embassadorion group

The people of lightnes and Goodnes.