Tuesday, January 31, 2006

nieuws

Britten vrezen enorme stijging zeespiegel

Uitgegeven: 30 januari 2006 16:08
Laatst gewijzigd: 30 januari 2006 16:08

LONDEN - De stijging van de concentraties broeikasgassen kan ernstigere gevolgen hebben dan tot nu toe verondersteld. Als door de opwarming het ijs op Groenland smelt, stijgt de zeespiegel met zeven meter de komende duizend jaar.

Dat staat in een wetenschappelijk rapport, dat maandag door de Britse regering is gepubliceerd. Volgens de opstellers bestaat er slechts een kleine kans dat de uitstoot geen "gevaarlijke" omvang bereikt. De armste landen zullen het kwetsbaarst zijn voor de gevolgen.


"Nieuwe paddenstoel" ontdekt

Uitgegeven: 29 januari 2006 13:34

RIJSWIJK - In Hulst en in Breukelen is deze week een nieuwe paddenstoel ontdekt. Het gaat om de winterkorrelhoed of de Cystoderma simulatam. De paddenstoelsoort is zeer zeldzaam en is tot nu toe alleen in Duitsland, Engeland en op het eiland Elba gevonden.

Peter Jan Keizer en Gert Immerzeel van de Nederlandse Mycologische Vereniging maakten zondag de vondst bekend in het radioprogramma Vroege Vogels.


De winterkorrelhoed groeit op hout en is oranje tot roodbruin gekleurd. De hoedrand blijft lang ingerold en heeft okerkleurige vlokken. De paddenstoel is bestand tegen vorst.


Kikkers leggen het loodje door opwarming aarde

Uitgegeven: 11 januari 2006 22:26
Laatst gewijzigd: 12 januari 2006 10:37

LONDEN - Kikkers in de oerwouden van Midden- en Zuid-Amerika leggen massaal het loodje als gevolg van de opwarming van de aarde. Sommige soorten dreigen voorgoed te verdwijnen of ze zijn al verdwenen. Dat stellen wetenschappers in de jongste editie van het wetenschappelijke blad Nature.


De amfibieƫn zijn volgens de vorsers in gevaar omdat door de temperatuursstijging een bepaalde gevaarlijke schimmel in opmars is. Als kikkers daarmee in aanraking komen gaan ze dood. "Dit is de eerste keer dat er duidelijk bewijs is dat er op grote schaal uitroeiing plaatsvindt als gevolg van de opwarming van de aarde", aldus van de onderzoekers.

Volgens The Washington Post delen niet alle experts deze lezing. Sommige biologen en klimaatdeskundigen vinden dat de studie te weinig harde bewijzen levert en bijvoorbeeld niet kijkt naar andere oorzaken waardoor de schimmel in opmars kan zijn. Ze wijzen er ook op dat de betrokken schimmel doorgaans juist beter gedijt in iets koelere omstandigen.

(((( opmerking; zoals eerder vermeld op onze sites is sprake van een weerspiegeling der aarde, ook dieren behoren hierbij en zullen automatisch door natuur verplaatst worden of vernietigd.
Ook het amazone gebied zal opgeschoven worden en is duidelijk merkbaar omdat vrijwel de gehele amazone droog is komen te vallen hier is sprake van nieuwe saharavorming, ook in azie is erg duidelijk zichtbaar dat de aarde is begonnen met het weerspiegelen ( kantelen van noord naar zuid in oostelijke richting.)
ook in azie is erg duidelijk voelbaar dat er sprake is van een vorming van kou in alle oostelijke regio,s, nederland zal in een tropische vormlaag komen te liggen maar vrijwel 70 % van Het vaste land zal weg komen te zakken in diverse klappen in de noordzee waardoor andere delen van het land opgehoogd zullen worden door de hevige vloedgolven en bevingen. ( ook dit is al zichtbaar vele wadplaten zijn reeds verdwenen.)
Zonder dat de mens dit besefte is vrijwel 100 jaar geleden al begonnen aan dit "plan" om diverse dijken en plaatsen op de juiste plekken te situeren.
Wij mogen deze dag de zesde waarschuwing afgeven en zal als een van de laatste mogen gana dienen voor wat moeder natuur in petto heeft met ons.
Maak u op voor de weerspiegeling der aarde want de tijd is aangebroken voor herstel van onze evolutie. the war of goodnes is begonnen.
aankomende dagen zal met grote spoed gewerkt gaan worden aan het opmaken van het materiaal om de lezingen te gaan geven die aangeven op welke plaatsen wat staat te gebeuren.
Houd u vooral deze site dagelijks goed in de gaten omdat alles nu in stroomversnellingen zal gaan plaatsnemen.
we zijn een level hoger opgetild enkel zal de mens dit nog moeten gaan beseffen en inzien dat dit helaas nodig was de mens weer tot inkeer te gaan brengen.
als voorbodes zullen overal om ons heen virrussen groots om zich heen grijpen, dit zijn de voorbodes voor de tropische gebieden die voor ons in petto liggen.
wind water vuur lucht en aarde zullen een worden en de komende zeven jaren heersen over de planeet aarde.

Wij zijn ons aan het opmaken voorbereidingen te gaan treffen de juiste plaats in te gaan richten de visie met grote spoed rond te brengen echter zal dit vanuit stille kracht moeten gebeuren om geen paniek en ongeloof te veroorzaken.
Ook staan op dit moment alle blackholes op scherp het is wachten op het moment.
vele mensen vragen zich af waarom ik dit doe en hoe ik dit weet wel die vraag is erg simpel te beantwoorden, ik ben gekomen van het land van de Zon, elke level is een circle elke cirkel is een levensvorm aan het eind daarvan bestaat het licht ofwel samen ons Goddelijk licht.
Ik voel me zeer bevoorrecht dit te mogen doen voor de groep mensen die mag gaan overleven.
Echter is nu de dag aangebroken om samen te gaan groeperen en samen een front te gaan vormen om goodnes te gaan laten zegevieren en de aarde mee te gaan helpenn zich om te draaien om haar natuurlijke krachten te behouden ( wetenschappelijk bewezen; magnetische ompoling vind niet om de 200.000 jaar plaats dit betrof verkeerde berekeningen maar vinden zich om de 2000 jaar plaats, die tijd is reeds weer aangebroken.

Met vriendelijke groet verblijf ik met de lach van de ZON,

DC