Monday, January 23, 2006

speciale boodschap

de weerspiegeling der aarde is in gang gezet en zal volledig volgens plan gaan verlopen.
Het plan word vanuit de kosmos gestuurd en is onmogelijk te stoppen, enkel de mensheid kan nog mee helpen de gebieden die wel overeind zullen blijven op een juiste manier met grote spoed in te gaan delen. ( 40 miljoen bomen wereldwijd herplanten z.s.m) ( zeer grote buizenstelsels richting zuiden europa te leggen om de bosbranden tegen te houden en het overtollige water wat wij hier hebben en krijgen de komende weken en maanden direct af te voeren om daar de grond weer vruchtbaar te maken, dit zal direct merkbaar zijn doordat groei direct hersteld word en zo de kooldioxide weer aan zal vullen in onze atmosfeer zodat de temperatuur in onze troposfeer weer normaal gaat funcioneren, doen wij dit niet zal binnen tien jaar onze aarde niet meer leefbaar zijn door middel van zeer extreem weer en temperatuur, dhr bush veroordelen wij dan ook bij deze als de vernietiger der natuur! het niet willen luisteren en meepraten over het klimaat zal hem zeer zwaar aangerekend worden, Moeder natuur is ZEER kwaad en zal dit zeker afreageren op de verenigde staten.

Het herstel van de evolutie of ook wel in onze woorden genoemd The war of goodnes zal ongekend groots uitgevoerd worden en de volgende gebieden zullen als eerste getroffen worden.
Compleet azie zal als eerste meemaken dat natuur niet mee te tornen valt. met name japan krijgt het zwaar voor haar kiezen ook andere landen zoals australie en de verenigde staten staat nog veel te wachten.
de blackholes zullen haar eerste tekenen gaan prijsgeven, en vooral de oostkust van the states zal hierdoor getroffen worden.
Hierbij moeten we denken aan zeer greote tsunamie,s en zeer grote bosbranden, als eerste kenmerk zal de temperatuur dusdanige ernstige vormen aannemen dat de mens het nakijken heeft, verwarminssystemen zullen het begeven, leidingen zullen springen en computers zullen op tilt slaan.
wind zal zorgen dat lucht haar werk kan doen en de mens tot het juiste aantal terug te gaan brengen.
zo ver wij kunnen weten staat het leven van bijna 97 % van onze wereldbevolking op het spel, let u goed op want dit zal niet het einde zijn van de aarde maar juist een nieuw begin.
eerst zal overal ter wereld veel chaos ontstaan en de aarde zal door vrouwelijke leiders bestuurd gaan worden, dit zullen eerste tekenen zijn dat weerspiegeling is begonnen.

Wij raden u aan allert te zijn en geen vogelsoorten te eten.

Nkosi sikelela Afrika , moge GOd met u zijn.