Saturday, January 28, 2006

footsteps al over the world..

Overal ter wereld zijn de voetstappen uitgezet van onze gedeelde Zuid Afrikaanse visie, de visie van onder andere de lion king zal zeer merkbaar naar buiten gaan treden de komende weken.
Overal ter wereld zijn de boodschappen over gebracht om de juiste mensen de juiste plaatsen in te gaan laten nemen, deze zullen allen met de lach naar buiten treden.
We hebben onze plaats ingenomen en zullen de aarde merkbaar in goodnes laten veranderen.
Tot deze tijd zal darkness alles uithalen om Goodness uit te roeien maar er zal met "licht gestreden" worden.

Vooral onze nieuwe generatie zal gaan beseffen dat de dingen die we juist willen bereiken door ons zelf in werking gezet moeten gaan worden.
Met zeer groot entousiasme word gereageerd om vanuit Veenendaal te gaan draaien, de onderhandelingen zijn reeds in volle gang en worden niet naar buiten gebracht totdat zekerheid geboden word.

Bischop Tutu, Nelson Mandela, Elthon John etc etc zijn de footprints die begonnen zijn de visie uit te zetten over de gehele Moeder aarde.
Via de lion king of south africa word direct contact gemaakt met uw mandela ( uw eigen innerlijke ziel)
overal zal met woorden "gevochten" gaan worden en juist de woorden zullen erg belangrijk gaan worden voor het behoud van onze mensheid.
Iest zeker weten wil nog niet zeggen dat mensen je willen geloven daar wilen ze juist keihard bewijs voor zien.
Echter zal de mens de komende weken keihard bewijs krijgen dat onze site vanuit south africa gestuurd geen fake is maar de keiharde werkelijkheid zal gaan worden.
Zowel ik als de anderen hebben onze plaats ingenomen om als lichtbaken te mogen gaan functioneren voor hetgeen er gebeuren gaat.

de plaats het een en al zal als uitvalsbasis nummer een gehouden worden.
Onderhandelingen zijn druk gaande.


Overtuigen faalt, luisteren schrikt, af ruiken verstikt maar zien doet geloven.

De boodschappen worden nu ook erg duidelijk in Nederland zichtbaar en vooral voelbaar in muziek dans en vooral ons innerlijk onze ziel.

Nieuwe sterrenstelsels zullen haar deuren openen, nieuwe planeten haar kosmos beschikbaar stellen een nieuwe tijd op een nieuwe plaats is aangebroken voor die geen die open wil staan voor verandering maar vooral overleving.

DE PLAATSEN ZIJN BEPAALD DOOR DE KOSMOS EN STAAN VAST.

the embassadorion
group