Tuesday, January 31, 2006

dankbetuiging.

via dit schrijven willen wij onze oprechte dank betuigen aan de personen die het mogelijk gemaakt hebben de containers richting de republiek Ghana te laten vertrekken.
met man en macht is vandaag gewerkt aan het laden van de 2- 40 fth containers die vol met hulpgoederen is vertrokken richting de westafrikaanse republiek.
Met name de grote hulp van de bedrijven die het mogelijk gemaakt hebben het sint john of God hospital in sefwi asafo west region of ghana te mogen gaan ondersteunen.
het is voor ons niet in te denken om geen verband te hebben als we het nodig hebben, geen prik te kunnen geven voor een simpele ingreep en mensen te zien overlijden aan open tbc.
wonden die onbevatbaar zijn voor ons mensen in nederland.

in het diepste geheim is gewerk om de containers te kunnen laden met allemaal giften van ongekend veel mensen, dit maakt ons ook zielsgelukkig.

wij willen niet alle personen bij naam en toenaam noemen omdat deze ervoor kiezen vanuit stille kracht te willen werken.

wel word uw hulp gevraagd bij het niet geven van geld maar het geven van hulpgoederen in de vorm van knuffels, kleding, evt meubels etc etc mocht u meer informatie wensen omtrent onze afdeling embassadorion projecten verzoeken wij u via de hoofdsite contact met ons op te nemen.

Wij wensen het sint john of GOD hospital Sefwi Asafo in de westregion Ghana zeer veel plezier en geluk toe met de zeer mooie spullen die door ziekenhuizen, bedrijven maar ook zeker niet te vergeten de particulieren die vreselijk veel kleding en knuffels hebben ingezameld nogmaals onze hartelijke dank.

The embassadorion projects zal wereld wijd zorg dragen voor projecten als deze, er word hard gewerkt aan de uitwerking van deze nieuwe tak van onze groep mensen.
elkaar leren delen elkaar leren helpen in moeilijke tijden maakt ons de gelukkigste personen ter wereld.

onze speciale dank gaat uit naar: de firma kembo nederland, diverse ziekenhuizen over het gehele land voor het beschikbaar stellen van zeer veel apparatuur en materiaal, de firma eurocars voor haar personenwagen, alle particulieren voor het inzamelen van de kleding en de knuffels die ervoor hebben gezorgd dat de twee big footh containers nog te weinig waren al deze spullen richting ghana te krijgen, de familie takken voor de hulp, de firma van de bosch, en zo niet te vergeten de vele andere mensen die het mogelijk gemaakt hebben deze immens grote droom voor onze ghanezen werkelijkheid te maken.

NOGMAALS ONZE HARTELIJKE DANK OOK NAMENS JOHANNES TORWOE, WEST REPULIC OF GHANA BINNENKORT ZULLEN VIA DE HOOFDSITE DE REKENINGNUMMERS GETOODN GAAN WORDEN OM ONDER ANDER DIT HOSPITAL TE GAAN HELPEN.