Monday, January 02, 2006

nieuws 03 - 01

ma 2 jan 2006, 09:01

'Maya'-tempels in Zuid-China

PEKING - Chinese onderzoekers hebben in een meer in de zuidelijke provincie Yunnan drie bouwwerken gevonden die sterk lijken op de piramides die de Maya-indianen in Amerika bouwden. Dat meldde de Chinese radio maandag.


De archeologen hebben ze onder water aangetroffen in het Fuxian-meer, het op één na diepste van China. Het complex van bouwwerken beslaat 2,4 vierkante kilometer en telt acht prominente bouwwerken, waarvan er drie sterk op piramides lijken die in Midden- en Zuid-Amerika voorkomen.

De onderzoekers denken dat de overblijfselen 2000 jaar oud zijn. Ze hopen nog veel meer in het meer aan te treffen, want alles wijst erop dat er een ruïne van een hele stad onder het wateroppervlak ligt.

( uitleg; opbouw piramides staan volgens de heilige meetkunde over de gehele wereldwijd.
Op dit moment worden weredlwijd velen bouwwerken blootgelegd die al duizenden jaren oud zijn maar door eerdere tsunami,s onder enorme modderlagen verdwenen zijn.)

Doden door overstromingen op Java

JAKARTA - Overstromingen hebben in het oosten van het Indonesische eiland Java ten minste 26 levens geëist. De autoriteiten vrezen dat het dodental in het district Jember nog verder zal oplopen. Het snelstromend water van onder meer de overstroomde rivier Kaliputih heeft ook honderden huizen meegesleurd. In de regio regent het sinds zaterdag overvloedig.
( uitleg; door boskap door geheel indonesie beginnen nu ook voor dit land de gevolgen ernstige vormen aan te nemen, diverse dorpen zijn door enorme overstromingen verrast en is niets meer van vernomen.
er is nog geen contact mogelijk met dit gedeelte van het gebied.)

'VS betaalden Iraakse moslims voor propaganda'

WASHINGTON - Een pr-bedrijf dat in opdracht van het Amerikaanse ministerie van Defensie Iraakse kranten betaalde om positieve verhalen van Amerikaanse militairen te publiceren, heeft ook soennitische moslims in Irak betaald om propaganda te maken. Dat meldde de Amerikaanse krant The New York Times maandag op gezag van medewerkers van het bedrijf.


De Lincoln-groep ging een jaar geleden namens het Pentagon op zoek naar religieuze leiders die de soennieten ervan konden overtuigen om deel te nemen aan de parlementsverkiezingen en de opstand tegen het nieuwe bewind en de Amerikaanse troepen te staken.

De soennieten, die tijdens het regime van Saddam Hussein de macht nog in handen hadden, boycotten in januari vorig jaar massaal de verkiezingen. In december gingen wel veel soennieten naar de stembus.
( uitleg; war of goodnes zal overal de waarheid aan het licht brengen ook bush ligt wederom zwaar onder vuur door het niet eerlijk zijn tegen de gehele wereld.
deze zeer driftig ingestelde president is tot zeer veel in staat.
ook rusland begint nu via manipulatie de oekraine in zwart licht te zetten zodat europa zich tegen dit land zal keren echter vergeten deze personen dat de hele wereld wakker aan het schrikken is door oneerlijk gezag van deze personen.
Ook hier zal de waarheid aan het licht komen)


Bosbrand bedreigt buitenwijken Oklahoma City

DALLAS - Grote bosbranden bedreigden zondag buitenwijken van de Amerikaanse stad Oklahoma City. Delen van de stad moesten worden geëvacueerd toen het vuur de noordoostelijke grens van Oklahoma City bereikte. Enkele huizen in de stad met een half miljoen inwoners zijn verbrand, meldde de Amerikaanse zender CNN.

De jongste bosbranden woeden sinds dinsdag in de Amerikaanse staat, waar sinds november 250.000 hectare van de prairie en tweehonderd woningen in as zijn gelegd. In Oklahoma is de afgelopen drie maanden amper regen gevallen en hevige wind wakkert de branden aan.
( wereldwijd is zeer groot zichtbaar daat de evolutie zich aan het herstellen is zeer grote bosbranden heersen over moeder aarde en zullen ervoor gaan zorgen dat wereldwijd dit komend jaar miljoenen mensen op de vlucht zullen moeten gaan voor naderend gevaar.
ook dit kan aan de mens verweten worden door de bossen teveel als parken in te richten en de natuur niet haar eigen gang te laten gaan onstaan "droge" bossen.
enkel in australie is al sprake van 27 bosbranden en bedreigen de eerste woongebieden.)



Ook Australie word geteisterd door zeer grote bosbranden.Dorpen worden ontruimd en worden meldingen gemaakt van vuurzeeen van ruim 30 meter hoogte.
Op dit moment is er al sprake van ruim 34.000 hectare wat totaal vernietigd is door de vlammenzeeen.