Monday, January 30, 2006

de vraag is de weet..

vragen is weten weten is vragen,

deze visie komt vanuit de oud afrikaanse visie van nelson mandela.
we kunnen boeken lezen zoveel we willen maar zonder te vragen zullen we de ware aard van leven niet te weten komen.
Bij deze roep ik u allen op samen met ons de visie van deze wereldbefaamde personen voort te gaan zetten. de tijd is aangebroken voor ons als nieuwe generatie om als spiegelbeeld antwoord te gaan geven naar het land zuid afrika hier word erg duidelijk op gewacht.
de boodschappen die in wind water vuur lucht en aarde staan vermeld worden verder uitgewerkt en op moeder aarde als zeer duidelijke lichtbakens uitgezet.
ik kan en mag u gagaranderen dat ook ik nu vastbesloten ben door te gaan stomen naar het doel wat voor ons bestemd is de visie uit te zetten wereldwijd en die poorten te gaan openen voor de mensheid angst en falen weg te mogen gaan nemen en onze kracht van samen dingen te gaan doen en ondernemen te mogen gaan onderbouwen.
the embassadorion zal een van de eerste zijn in deze nieuwe opzet; the war of goodnes genoemd.
een vernieuwing van ons menselijk onderbewustzijn staat klaar.
Ik kan en mag u garanderen dat ik alle moeite zal doen the embassadorion vanuit veenendaal zeer spoedig te gaan laten starten.
Bij deze MOET ik ook een waarschuwing afgeven zoals al eerder op onze site geplaatst is in zuid afrikaanse bewoording.
een ieder die de intensie heeft deze visie kapot te maken of onderuit te gaan halen zal een directe oorlogsverklaring kunnen verwachten van de kosmos.
zoals u reeds heeft kunnen lezen staan wij in direct contact met de kosmos en het universum en zullen dan ook niet meer schromen deze bovennatuurlijke krachten te gaan gebruiken tegen de personen die het eerder opgezette bedrijf kapot hebben weten te maken.
bij deze roep ik ook u op uw mond open te gaan trekken en ook via de buttons commentaar uw mening vrij te gaan geven zodat mensen kunnen gaan zien dat wij niet Alleen staan in deze visie.

kom en help ons de visie van Nelson Mandela en het wonderschone Zuid Afrika met haar vele diepgaande geheimen voort te gaan zetten om de aarde te veranderen in goodnes en welnes zodat de mens in vrede kan gaan leven zonder macht oorlog etc etc, om vrede te creeren in vrijheid liefde en door samen te delen en samen te bouwen aan een vernieuwde toekomst.

via de button commentaar kunt u een boodschap of mening achterlaten let u wel op dat wij als groep enkel uit goodnes willen en zullen handelen en geen politiek standpunt of voorkeur voor religie zullen aannemen.
berichten die beschamend of intimiderend zijn voor anderen zullen dan ook verwijderd worden.


kom en sta op om "onze" droom waarheid te laten worden want allen het ons zijn zal de droom kunnen verwezenlijken van vele miljoenen mensen wereldwijd

the embassadorion group