Monday, January 23, 2006

speciale boodschap

vanwege de tijd die doortikt is het van groots belang dat u de site,s doorgeeft aan de mensen die hier daadwerkelijk wat mee kunnen en willen doen.
wij vragen u met grote klem deze site door te verbinden zodat zoveel mogelijk mensen op de hoogte gesteld gaan worden van hetgeen er staat te gebeuren.
let u vooral op onze spirituele wijze waarop wij de boodschappen ontvangen,dit word niet door iedereen positief opgevangen. het werken vanuit stille kracht word dan ook ten zeerste aangeraden.

wij willen met klem vermelden dat de songs van de lion king of south africa niet uit commercieel oogpunt op onze sites geplaatst zijn maar puur om de visie uit te leggen van wat er in de musicals word vermeld.
we willen met klem vermelden dat het ons puur gaat om het redden van levens van mens en dier ofwel alles wat leeft en niet uit commercieel oogpunt, "het bedrijf" the embassadorion is opgericht vanuit een groep mensen dus heeft geen binding aan welke vorm van bedrijf dan ook. ook word met klem vermeld dat wij het veranderen van de leefomgeving van ieder levend wezen hier op aarde op de eerste plaats hebben staan, ook de projecten om mensen en dieren in nood te gaan helpen staan klaar.

wij danken u voor de aandacht en tijd die u ons gegeven heeft, ook het denken aan de personen in de rampgebieden zal positief opgepakt worden door de kosmos.

met vriendelijke groet verblijven wij,

the embassadorion group