Friday, February 18, 2011

Storingen Kpn/ XS4all 17-02-2011 ( storingen.nl) ( zie ook zonnenstorm.. )

Landelijke storing KPN

17 februari 2011

in XS4ALL / KPN meldingen

Er lijken zich problemen voor te doen op het netwerk van KPN. Er is echter nog niks bevestigd. Graag reacties hieronder, mocht u problemen ondervinden.

Internet van XS4ALL / Business DSL / ADSL van KPN Storing Bergschenhoek

17 februari 2011

in XS4ALL / KPN meldingen

Als gevolg van een storing kunnen klanten met een Internet van XS4ALL, Business DSL en ADSL van KPN verbinding in Bergschenhoek momenteel geen verbinding maken of problemen ondervinden met de ADSL/BDSL verbinding. Technici zijn op de hoogte en werken aan een oplossing om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Onze excuses voor het ongemak.


.Internet van XS4ALL / Business DSL / ADSL van KPN Storing Bergschenhoek

17 februari 2011

in XS4ALL / KPN meldingen

Als gevolg van een storing kunnen klanten met een Internet van XS4ALL, Business DSL en ADSL van KPN verbinding in Bergschenhoek momenteel geen verbinding maken of problemen ondervinden met de ADSL/BDSL verbinding. Technici zijn op de hoogte en werken aan een oplossing om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Onze excuses voor het ongemak..Internet van XS4ALL / Business DSL / ADSL van KPN Storing Sittard

17 februari 2011

in XS4ALL / KPN meldingen

Als gevolg van een storing kunnen klanten met een Internet van XS4ALL, Business DSL en ADSL van KPN verbinding in Sittard momenteel geen verbinding maken of problemen ondervinden met de ADSL/BDSL verbinding. Technici zijn op de hoogte en werken aan een oplossing om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Onze excuses voor het ongemak.