Monday, February 21, 2011

GROOT ALARM WETENSCHAP OMTRENT ZONACTIVITEIT..


ZOALS U INMIDDELS HEEFT KUNNEN LEZEN IS VANAVOND OFFICIEEL HET NIEUWS NAAR BUITEN GEBRACHT OMTRENT WAARSCHUWINGEN VAN DE ZONACTIVITEIT.

WAARSCHUWINGEN GELDEN VOOR DE GEHELE WERELD ZICH OP TE MAKEN EN VOOR TE BEREIDEN OP DE 5E ZONSPASSAGE.

U WORD AANGERADEN DE NIEUWSBERICHTEN GOED IN DE GATEN TE HOUDEN OMTRENT DE GEVAREN VAN ZONNEVLAMMEN.

VANAF AANSTAANDE ZATERDAG ZULLEN WIJ EEN BEGIN MAKEN MET LEZINGEN WAARBIJ DE GEVAREN WORDEN BESPROKEN EN DUIDELIJKE UITLEG ZAL WORDEN GEGEVEN OMTRENT DE PATRONEN EN DE LOGICA VAN DE RAMPEN.

DE OVERHEDEN WELKE CHEMTRAILS HEBBEN VERSPREID OVER DEZE AARDE DEZE VERANDERINGEN TEGEN TE HOUDEN MOGEN SPREKEN VAN EEN GROOTSE MISLUKKING OMDAT DE ROTATIE EN HET SHIFTEN VANUIT BINNENKERN EN ATMOSFEREN ZIJN BEPAALD EN NIET TE BEINVLOEDEN ZIJN DOOR MENSENHANDEN EN OF KUNNEN.

NOG NOOIT ZAL DEZE MENSHEID VOOR ZO,N GROTE KEUZE WORDEN GEZET EEN DUIDELIJK VERSCHIL TE MAKEN TUSSEN LEVEN EN DE DOOD.

WIJ ZULLEN U VIA DE WEBSITES ZOLANG MOGELIJK BLIJVEN VOORZIEN VAN INFORMATIE ZOVER DIT MOGELIJK IS, OP DIT MOMENT WORD GEWERKT AAN PRESENTATIES WELKE ZEER SNEL ONLINE GEZET GAAN WORDEN.

WAARSCHUWINGEN ZULLEN SPOEDIG VOLGEN, WAARSCHUWING GELD VOOR WITGOUD DE STEKKERS IN IEDER GEVAL UIT DE STOPCONTACTEN TE HALEN MITS U DEZE NIET GEBRUIKT..

HOUD U ER REKENING MEE DAT ALLES STATISCH GELADEN ZAL WORDEN, MET NAME AUTO,S, GEBOUWEN ETC WAARBIJ VEEL STAALWERK IS GEBRUIKT ZULLEN ELECTRONISCH GELADEN WORDEN DOOR DE VERHOOGDE ZONNEACTIVITEIT.

WE ZULLEN SPOEDIG NU MET MEER INFORMATIE NAAR BUITEN TREDEN.

HOUD WAARSCHUWINGEN IN DE GATEN, DE SCHADE ALLEEN VAN DE ZONNEVLAMMEN WORD AL GESCHAT OP RUIM 1500 MILJARD DOLLAR. LET OP DIT BETREFT NOG NIET DE SCHADE VEROORZAAKT DOOR TSUNAMI'S AARDBEVINGEN EN OF ANDERE NATUURSCHADE ZOALS CONTINENTALE EN TECTONISCHE BREUKEN.

U WORD AANGERADEN DE NIEUWSBERICHTEN IN DE GATEN TE HOUDEN ZOLANG DE INTERNETVERBINDINGEN EN INFORMATIEVOORZIENINGEN NOG BLIJVEN WERKEN.

OOK DEZE SYSTEMEN ZULLEN VOLLEDIG UIT VALLEN.

HOUD ER REKENING MEE DAT OOK MATRIXBORDEN BOVEN DE SNELWEGEN INMIDDELS BEGONNEN ZIJN TE STOREN, DIT KAN VOOR CHAOTISCHE TOESTANDEN ZORGEN OP DE WEGEN, HOUD HIER REKENING MEE EN WEES VOORBEREID DIT VOORKOMT EEN HOOP ONGELUKKEN. DE MATRIXBORDEN KUNNEN ZONDER ENIGE AANLEIDING OP ANDERE SNELHEDEN SPRINGEN WAARDOOR ZEER GEVAARLIJKE SITUATIES ZULLEN ONTSTAAN..

VRIENDELIJKE GROET,

EMBASSADORION GROUP