Sunday, February 27, 2011

Fluoride gevaarlijk en zelfs giftig voor veel mensen.. ( zie waarschuwingen wereldwijd zo ook Belgische artsen inmiddels..
Fluoridering beschadigt botten evenals tanden ook veel ziektes worden inmiddels al gelinkt met deze giftige combinatie van metalen en Fluoride..Een nieuwe studie wijst uit dat fluoride niet alleen de tanden beschadigd, maar ook de botten aantast.


Het recentste onderzoek toont aan dat kinderen met beschadigde tanden door fluoride (30% in gefluorideerde NZ gemeenschappen) ook meer bot problemen hebben dan anderen - iets dat fluoridering tegenstanders jarenlang hebben gezegd maar promotors zoals het ministerie van volksgezondheid blijven ontkennen.

Het is lang bekend dat fluoridering tandfluorose veroorzaakt – een verdubbeling vergeleken met niet gefluorideerde gemeenschappen volgens NZ en buitenlandse studies. Tandfluorose is een aantasting aan het tandglazuur, veroorzaakt door fluoride. De vlekken kunnen wit of geel zijn, en neigt af te brokkelen, dit vereist een dure behandeling.

Wrist x-ray openbaarde dat 96% van de Tibetaanse kinderen met tandfluorose “skelet abnormaliteiten" ontwikkelden; met inbegrip van botverharding of verdikking.

Een studie in het British Medical Journal rapporteert dat oudere blanke vrouwen uit gefluorideerde gemeenschappen 32% meer polsbreuken oplopen. Een Mexicaanse studie verbindt tandfluorose ook met meer botbreuken.

Poolse kinderartsen vonden abnormale bot mutaties in 11 tot 15 jarige kinderen met tandfluorose. Een internationale reumatologie studie verbindt gefluorideerde water met knie-osteoartritis, bij veel Amerikanen die het dagelijks consumeren.

Inmiddels zijn de onderzoeken ook al veel verder en alles wijst erop dat tandartsen niet snel de fluoride af zullen kraken omdat de behandelingen tandartsen wel ten goede komen, de vraag is echter of de systemen in Nederland wel goed zijn omdat in Aziatische landen doktoren en zo ook tandartsen betaald krijgen naar mate de minderheid van behandelingen van patienten.

Voorkomen is ook dit keer dus een zeer groot voorbeeld te noemen, de vraag is echter of mensen wel beseffen hoe kankerverwekkend fluor eigenlijk is als je dit in toenemende mate binnen krijgt.

tanderosie tandrot, moeheid hoofdpijn klachten en vele klachten meer zoals huid en of inwendige infecties zijn veel te wijten aan het gebruik van fluor.

De combinatie in de mond van bacterien, kwik en ook nog eens fluor toegevoegd zorgt voor een zeer gevaarlijke en kankerverwekkende situatie. De tandartsen roeren zich niet want die verdienen bakken met geld aan kapotte tanden en kiezen zo proteses,

Zij moesten zich kapot schamen nog langer dit soort tandvullingen aan te raden en tandpasta fabrikanten niet te dwingen andere middelen te ontwikkelen om tanden en kiezen gezond te houden.

Dit artikel is een combinatie van verschillende alternatieve media welke tegen torenhoge muren oplopen zoals overheden welke geen enkele medewerking verlenen en zich verschuilen achter zogenaamde wetenschappers uit de Vs.

Op dit moment zijn groots onderzoeken gaande welke wel degelijk aan zullen tonen dat de COMBINATIE kwik en fluor NIET samen MAG gaan.. een tandarts zou beter moeten weten...

Laat dit artikel hopelijk nogmaals een harde waarschuwing zijn uw kind GEEN fluor te laten bijten en NIET met fluoriserende tandpasta de tanden te laten poetsen.

We mogen normaal geen reclame maken maar willen dit keer een uitzondering maken een merk te noemen waar deze stoffen niet in gebruikt worden.

PARADONTAX is een merk wat een tandpaste op een zo natuurlijk mogelijke wijze wil ontwikkelen met als doel uw tanden en kiezen te behouden niet kapot te maken en er nog geld aan verdienen ook..

Ook dit artikel behoort tot het stuk waarheid wat naar buiten zal komen omtrent de miljardenomzet omtrent tandheelkunde waar de wetenschap allang aanwezig is dat de combinatie kwik en Fuor NIET samen mag gaan dit weet elke chemicus...

www.scoop.co.nz