Sunday, February 27, 2011

"Belgische toestanden verwacht in Nederland.. ook in Nederland gaat de roep niet te stemmen uit protest meer en meer de ronde..

Senator: 'kabinet kan doorregeren'

Het lot van het kabinet hangt niet af van de Statenverkiezingen. Ook als de partijen een minderheid hebben in de Senaat, kan gewoon worden geregeerd.


Dat zei voorzitter van de Eerste Kamer René van der Linden in het programma Buitenhof. "Ik ben het er niet mee eens dat het onmogelijk wordt. Het wordt wel moeilijker", aldus de senator.

Als de drie partijen, net als nu, een minderheid hebben in de Eerste Kamer, dan moet de regering zelf oplossingen zoeken. Dat oppositiepartijen voorstellen afkeuren op politieke gronden, gelooft Van der Linden niet.

( Ook Nederland moet zeer waakzaam zijn dat de vlam niet overslaat omdat via reacties op diverse sites overduidelijk ook de roep harder word dat ook in Nederland de bevolking het spuugzat is dat daders beloond worden en slachtoffers en zwakkeren meer en meer gestraft worden.

Premier Rutte bevind zich dus op zeer gevaarlijk drijfzand en zou wat ons betreft echt moeten gaan denken in oplossingen en tegemoetkomingen op juiste manieren naar het volk.

Het is natuurlijk niet goed te praten dat ruim 8 miljoen vierkante meter kantoorgebouwen leeg staan in Nederland en deze dus als het ware betaald worden door belastingbetalers en projectontwikkelaars "rijk" worden door leegstand van dit soort gebouwen.

Het is maar de vraag of het beleid van de overheid nog recent genoemd kan worden als men kijkt naar de overfeitelijke cijfers waarbij zoveel leegstand is gecreerd en eerst maar eens oplossingen gevonden moeten worden voor dit soort problemen voor men de bevolking verder uitkleed.

Premier Rutte u bevind zich op extreem gevaarlijk drijfzand.

Pak eerst de corruptie maar eens aan op de eigen belastingkantoren waar aanslaen worden verstuurd om mensen te treiteren en dwars te liggen mits men de persoon niet zint.

Ik vind het niet gek dat mensen wereldwijd in groot verzet komen ook in Nederland omdat het belachelijk is dit beleid nog langer goed te praten.

Bezuigingen geen probleem mee maar niet meer over de hoofden van de bevolking! Overal is verpaupering gaande van Nederland door leegstand, overal is geweld gaande omdat politie niet op "wil" treden en zogenaamd geen tijd heeft delicten uit te werken omdat ze het belangrijker vind geld te verdienen door middel van flitsen.

Ik ben niet meer bang om nog eens alles kwijt te moeten raken omdat mijn leven vergald word omdat ik mijn mond open durf te trekken, ik vind persoonlijk dat ook een overheid als die van nederland zich werkelijk kapot moet schamen zo,n vroeger welvarend land als Nederland zo de afgrond in te trappen puur door naar een stelletje mallafide lui te luisteren die maar een doel hebben, geld verdienen..

Sluit alle geldkranen maar eens af en ruim eerst de boel maar eens op in het eigen land en pak hier de armoede aan en de onrust voordat dit te laat is.

Vrijheid van meningsuiting mag niet meer , overal waar je gaat heerst angst en zie je geweld maar ik vraag me af DOOR wie de angst word gecreerd en DOOR wie het geweld word toegelaten, naar mijn inzien is dit toch het het toedoen van onze eigen Nederlandse overheid.

De slachtoffers en ouderen zowel zwakkeren of zieken worden berecht en verder uitgekleed en de bevolking stond ernaast en keek ernaar...

Nederland een land nog van vrijheid van meningsuiting.... het is maar de vraag ...