Wednesday, February 23, 2011

Onrust Saoedi Arabie neemt toe, koning probeerd met geld de mensen om te kopen.. ( Twitter/ powned./ meerdere media ) ( Freedom wave)


23 februari 2011-12:28


Saoedische koning koopt onrust af


De Saoedische koning Abdullah probeert zijn bevolking rustig te houden met geld.
Koning Abdullah van Saoedi-Arabiƫ gaat zijn burgers allerlei subsidies aanbieden. Op die manier wil de Saoedische vorst waarschijnlijk voorkomen dat de onrust in de Arabische wereld overslaat naar zijn land.

Abdullah gaat miljarden uitgeven aan onder meer huisvesting, studies in het buitenland en sociale zekerheid. Van democratische hervormingen lijkt evenwel geen sprake te zijn. Volgens de Engelstalige Saoedische krant ArabNews is de koning momenteel nog de enige steunpilaar van stabiliteit in de regio: "Hij is de verzekering van ordentelijke voortgang (...) in de Arabische wereld als geheel."

Saoedi-Arabiƫ is niet de enige oliestaat die zijn burgers met geld rustig wil houden. De inwoners van Koeweit kregen gisteren omgerekend 2600 euro op hun rekening gestort. Dat was een cadeautje van de emir ook hier voelen de overheden nattigheid en
word de sfeer grimmiger en grimmiger. De kwaadheid richt zich vooral op de onrechtmatigheden van overheden en ongelijkheid.


Op dit moment is het inmiddels in 28 landen wereldwijd onrustig geworden, de mensen zijn het spuugzat krom te liggen voor mensen die enkel aan zichzelf denken en zichzelf hebben verrijkt. In diverse landen is de oproep gedaan regeringen omver te werpen omdat de mensen de situatie spuugzat zijn.

Wereldwijd is een verzet gaande tegen oneerlijkheid, onrecht en vooral de ongelijkheid waarbij een persoon alles heeft en het merendeel niets.

Geen geld nog overheid zal dit verzet nog kunnen stoppen of in de hand kunnen houden.

Ook in Nederland begint de onrust toe te nemen en beginnen de oproepen tot protest via internet luidkeels toe te roepen, het creeren van de chaos is als de afleidingsmanouvre van de natuur waarbij het allergevaarlijkste scenario helaas werkelijkheid zal worden dat mensen zo in de chaos zitten en zich niet meer bewustzijn van wat moeder natuur dit moment uitvoert en doet.

Het is niet voor niets dat de maya, inca en farao zowel Zulu dit protest allang heeft voorspeld.

Wees voorbereid op de grote chaos... The Freedom wave zoals wij dit gezamenlijk creeren van de chaos een naam hebben gegeven is terug te vinden in alle voorspellingen van nostra dames tot en met de bijbel of Boedha.