Monday, February 14, 2011

Paniek in Midden Oosten domino effect over de gehele wereld... Meerdere media..

Midden-Oosten in rep en roer

De roep om meer vrijheid klinkt vandaag volop in het midden-oosten. Het antwoord...hard ingrijpen van de autoriteiten in Jemen, Bahrein, Iran. De onrust neemt steeds meer toe.

De bevolking van erg veel landen keren zich steeds meer tegen de overheden en komen tot massale protestacties.

Alleen in Egypte is het inmiddels anders.

Toeristen kunnen daar volgens buitenlandse zaken weer gewoon naar de badplaatsen. Stedenbezoek wordt nog afgeraden. In Cairo is vandaag toch weer gedemonstreerd. De president mag dan zijn verjaagd, nu eisen de Egyptenaren meer loon.


In Italie zijn tienduizenden vrouwen door het hele land de straat op gegaan om te protesteren tegen Berlusconi en eisen zijn aftreden.

Meer en meer word de roep naar vrijheid kracht bijgezet.

Ook in Nederland Belgie en Duitsland beginnen mensen zich in supermarkten af te vragen wat gaande is, de mens word mondiger en krijgt zeer snel haar informatie wat grote consequenties zal hebben voor overheden wereldwijd. De roep naar gerechtigheid kom ook in Nederland nu steeds meer op gang.

Meer en meer word duidelijk dat ook de overheid in Nederland zich meer en meer op drijfzand bevind en dat de verhalen op straat en in supermarkten overduidelijk aangeven dat ook in Nederland de roep naar verandering niet lang meer op zich zal laten wachten.