Thursday, February 17, 2011

Bittere kou Moskou, wat de "gewone" media u onthoud komt toch binnen via sportberichten..( telegraaf)

MOSKOU - Het Europa Leagueduel tussen Rubin Kazan en FC Twente gaat toch door. De UEFA heeft geen boodschap aan de bezwaren van de Enschedeƫrs, die vinden dat de gezondheid van de spelers in het gedrang komt. Pas een kwartier voor de wedstrijd kwam de definitieve beslissing. FC Twente speelt onder protest, omdat zij anders een reglementair 3-0 verlies achter hun naam krijgen.


Foto: EPA Een half uur voor de wedstrijd heerste er een patstelling tussen de officials. De UEFA-thermometer gaf -14 graden Celsius aan, terwijl de thermometer van FC Twente en de officiƫle weerstations van Rusland een temperatuur van -17 graden aangaven. Van tevoren was afgesproken dat er bij een temperatuur kouder dan -15 graden Celsius niet gespeeld zou worden.

Embassadorion opmerking:

( Let u op volgens lokale bronnen zijn de temperaturen extreem koud en word de media in Rusland gemanipuleerd. Temperaturen bereiken op veel plaatsen in Rusland -34, dit betreffen lokale metingen.) Openbaar leven in Moskou was in December al zeer ontregeld wegens stroomstoringen en uitvallen van energiesystemen, media zwijg hierover, ook het vliegveld Moskou heeft grote hinder ondervonden door de storingen. vanuit lokale bronnen is dit vermeld.