Thursday, July 06, 2006

Nkosi Sikelela Afrika

Ons samen is ons een, ons een is van die droom werkelijkheid te maken samen een te worden met moeder natuur.
Ons spreken ons doen staat in direct verband met moeder natuur ofwel moeder mamela.
Ons afrika heeft ons de wonderschone boodschap op tijd doen aanreiken dat de weerspiegeling die reeds gaande is niet terug te draaien is maar puur af te wachten is wat moeder mamela voor ons in petto heeft.

Hoe moeilijk is het voor ons een weg te gaan verlaten die vertrouwd is voor ons maar hoe mooi zou het kunnen zijn te denken aan een wereld zonder zorgen om geld zonder machtsvertoon van personages die misbruik maken van.

Nkosi Sikelela Afrika.

ons denken en ons doen is de perfecte sleutel een mens te begrijpen zoals zij wil leven en niet zoals ze geleefd word.
De enorme dissasters die reeds voor de deur staan zullen imense krachten vertonen die de mens nog nooit te voren ervaren heeft helaas is hetgeen nu komen gaat door mensen zelf aangericht en zal moeder natuur zelf puur spreken van herstel der evolutie.
De enorme astroide die reeds afgelopen maandag langs onze aarde scheerde heeft ervoor gezorgd dat reeds de zonnestormen in werking zijn gezet en voor extreme temperaturen zal zorgen wereldwijd ok zullen als eerste de grootste tv zenders uit de lucht gaan vallen en verstoren vanwege het hoog gebruik maken van de grote ether.
Door deze temperatuurverschillen zullen vele vele mensen het leven mogen laten.

Nkosi Sikelela Afrika,

Drie maal drie is negen drie maal drie is eenheid, drie maal drie is perfectie wat zal zorgen voor de juiste connectie namelijk magic.
Vertrouwen, geduld,en liefde is u gegeven tijd niet meer tijd is een sleutel die de mens gecreerd heeft het zich makkelijker te maken maar helaas ook voor die uitvindingen zal de mens terug gezet worden naar haar oorsprong van bestaan dit is echter tijdelijk van belang en betreft de periodes van zeven jaren en zeven maanden uitgegaan van het begin te 2005.

De grote superstormen zijn reeds begonnen de kraters staan klaar zich te openbaren.
Grootse waakzaamheid is geboden want begrijpen deed ik het ook niet maar door tijd over te laten aan moeder mamela ben ook ik gaan beseffen dat deze weg die nu ingeslagen is helaas nodig is om de mens te laten beseffen dat alleen de samenwerking in perfectie met moeder natuur die kracht zal geschonken worden te mogen gaan overleven.

Nkosi sikelela Afrika, Via dit bericht willen wij Nelson Mandela, bischop Tutu, Elthon John lady diana in memory, prins bernhard in memory via deze weg hartelijk danken dat zij die moeilijke weg voor ons geopenbaard hebben, vol vertrouwen geef ik me over aan Moeder mamela moeder natuur die weg te mogen gaan die ik mag gaan, ik sta klaar met mijn pakkage niet vanuit gegaan dat enig menselijk materialisme meegenomen mag worden.

De droom is enkel te verwezenlijk door nu samen te werken aan een beloofde plaats die zal zorgen dat ook wij in het licht mogen blijven reizen.