Thursday, July 20, 2006

profeten in onze tijd..................

Profeten in onze tijd
Geplaatst op 18.07.2006 om 14:29:58 uur | 1134 bekeken | ET | WWW.NIBURU.NL | print
In maart 1994, zond NBC-TV een programma uit, dat was getiteld 'Oude Profetieën', die zowel de oude als de voorspellingen van deze tijd over de veranderingen van de Aarde behandelden. Het werd door miljoenen Amerikanen en Canadezen bekeken en er kwamen 24000 vragen binnen. Een belangrijk item was de voorspelling door Gordon-Michael Scallion, dat geweldige en belangrijke geologische veranderingen op de Aarde zouden plaatsvinden in de tweede helft van de negentiger jaren.

De heer Scallion had tot 1979 gewerkt in communicatie en opvoeding, toen hij ernstig ziek werd en tijdens zijn herstel de 'gave van voorspellen' ontving. Sommige van zijn voorspellingen hadden betrekking op de Californische aardschokken in 1992, 22 april en 28 juni, de orkaan 'Andrew' in Florida en de overstromingen in Mississippi in 1993.



Kijkers van hetzelfde programma in maart 1994, zagen een 'toekomstige kaart van de U.S.A.: 1998-2001' die de heer Scallion had gevisualiseerd door zijn 'innerlijk zien'. Deze kaart, uitgegeven door zijn bedrijf Matrix Instituut, toonde belangrijke geologische veranderingen in de U.S.A., die zouden plaatsvinden in twee duidelijk gescheiden fasen:

De eerste mega-aardschok van 10 -15 op de schaal van Richter in Californië, veroorzaakte een breuk in de aardkorst, die liep van Eureka tot Bakersfield en zuidwestelijk tot de Golf van Californië-Baja. Openingen en scheuren ontstonden in de lengte van San Joaquin en Sacramento Valleys. Vloedgolven overspoelden de kuststreken van Californië en veranderden vasteland in eilanden.

In een tweede belangrijke aardschok in Californië, werd de Centrale Noord-Amerikaanse Plaat met geweldige kracht zijwaarts opgetild, waardoor veel van het Californische vasteland onder de zeespiegel verdween. Hogere delen werden eilanden en werden bekend als de Californische Eilanden. Een groot deel van de landmassa's ten westen van de lijn Newport Oregon tot Tucson Arizona brak af en zonk weg binnen enkele minuten. Deze lijn vormt de nieuwe westkust van de U.S.A. en Phoenix en Arizona werden belangrijke zeehavens. Langs de oostelijke kust, werd de kustlijn van Maine tot Florida mijlenver teruggedrongen. Atlanta Georgia werd een nieuwe zeehaven. Florida werd gehalveerd en de volledige Florida Keys verdween beneden de zeespiegel.

In het midden van het Amerikaanse continent, verbond een enorme watermassa de bron van de Mississippi met de Grote Meren, die daardoor stegen en zich uitbreiden en daarmee het oostelijk deel van de USA afsneden van de westelijk deel en daardoor twee gescheiden landmassa's schiepen.

Scallion 'zag' de magnetische polen tweemaal naar het westen verschuiven: de eerste keer zeven graden en vervolgens nog eens zes graden, tengevolge van een stijging van het magma in het binnenste der aarde. Tevens zag hij een kosmisch lichaam ons zonnestelsel binnendringen, de Blauwe Ster, die de aardse baan binnen ons zonnestelsel veranderde.

Een andere 'Toekomstige kaart' van Amerika werd, in de periode 1988 en 1991, gechanneld door Lori Adaile Toye met behulp van de verlichte leermeesters Saint Germain, Kuthumi, El Morya, Moeder Mary, Sanat Kumara, Sananda en andere meesters van de Aardse Spirituele Hiërarchie. Het wordt nu uitgegeven onder de naam de 'Nieuwe Wereld Atlas' door 'Seventh Ray Publishing' uit Payson Arizona.

Dit materiaal vertoont een opvallende gelijkenis met de landkaart van Scallion. Veel van de Amerikaanse westkust is verdwenen, van Washington State tot zuidelijk Oregon en de oceaan bedekt het grootste deel van Californië, Nevada en Utah. Hierdoor is er een nieuwe kustlijn ontstaan van de Rocky Mountains, dicht bij Denver naar Phoenix, Arizona. Tevens veranderde de Mississippi in een grote binnenzee tot en met de Grote Meren en de oostkust is voor een deel overstroomd, waarbij de laagste delen van Florida is verzonken in de oceaan.

Vele soortgelijke verhalen kwamen uit een heel andere bron:

Het onder hypnose terugbrengen naar vorige levens is een gevestigde techniek, waarbij de patiënt onder hypnose in staat is bepaalde belangrijke episodes uit vorige levens terug te halen. Dit werk werd door Dr.Helen Wambach beschreven in haar twee gepubliceerde boeken 'Recalling Past Lives' (Harper & Row 1978) en 'Life befor Life' (Bantam Books 1979). Na deze techniek tot haar volle tevredenheid gedurende een aantal series met werkgroepen te hebben gedemonstreerd, vroeg Dr.Wambach zich af of dit ook zou werken naar toekomstige levens. Ze startte daarom soortgelijke werkgroepen, die ze de gelegenheid bood in hun mogelijke toekomstige levens te kijken door hypnotische 'progressie', projecties in de toekomst in plaats van het verleden.

Dr.Wambach werd in die tijd bij haar research en experimenten geassisteerd door Dr.Chet Snow PhD, die ook zelf het subject van onderzoek werd in een serie van toekomstige levensprojecties in 1983. Dr.Snow was in die tijd een historische archivaris, die werkte als een burgerlijke werknemer voor de U.S.A. en zijn certificaties had behaald in hypnotherapie en nu de regressietherapie praktiseerde. De fascinerende verslagen van de toekomstige projecties onder hypnose worden aangehaald in het boek van Snow 'Mass Dreams of the Future'.

Dr.Snow beschrijft onder hypnose hardop beelden van zijn toekomstig leven in de tweede helft van de negentiger jaren. Hij ziet zich leven op een afgelegen boerderij in het noorden van Phoenix Arizona, een kleine leefgemeenschap die opgestart is als een ontwikkelingsschool voor psychische communicatievaardigheden (mentale therapie) en als een overlevingsbasis dient voor de voorspelde komende 'veranderende wereld'.

Hij vertelde dat de kleine gemeenschap zich bezig hield met voedselvoorraden en andere artikelen, die nu erg duur en schaars waren door veranderende weersomstandigheden. In het wereldnieuws werd het weer ongelooflijk onvoorspelbaar, met grillige stormen, records aan hitte en koudeperiodes, droogte en extreme regenval overal op de Aarde. De wereld goederenhandel en de financiële systemen waren ook ingestort.

Ongeveer een jaar later werd Dr.Snow zich bewust, dat zich juist een grote aardschok had voorgedaan in het Pacific Rim gebied. De kustgebieden van Zuid-Californië waren gezonken, waardoor de dichtbebouwde gebieden in de oceaan waren verdwenen. De berg Fuji was tot uitbarsting gekomen, waardoor een groot deel van Japan in de oceaan verzonk en dit leidde weer tot een keten van aardschokken en uitbarstingen rond de Pacific 'Ring van Vuur', met inbegrip van de westkust van Amerika tot aan Alaska.

Na twee weken, deelden TV en radio iedereen mede, dat 'het ergste voorbij was'. Zoals Dr.Snow, nog steeds onder hypnose, uitvoerig vertelde: 'Het water zakt langzaam en wij moeten ons langzaam aan de nieuwe situatie aanpassen. De Federale Regering bouwt reeds tijdelijke opvangcentra verder het land in en iedereen praat over herbouwen. Een groot deel van het bouwland is echter definitief verloren, evenals de kustgebieden in Zuid-Californië.'

Een paar maanden verder in de tijd, vertelde hij dat er in Zuid-Californië een nog zwaardere aardschok volgde:

'Deze versnelde het wegzinken van belangrijke gebieden aan de westkust, waardoor de kustlijn zich een paar honderd mijl naar binnen verplaatste en waardoor alleen nog maar de berggebieden boven water uitstaken, het gehele gebied tot Oregon. In het zuiden bedekte de Golf van Mexico het gebied Texas, ons deel van Arizona was min of meer, zowel ten oosten als ten westen, afgesloten door water.'

Opnieuw verder in de tijd en nog steeds onder hypnose, vervolgt Dr. Snow:

'In het begin was alles donker om me heen. Toen besefte ik dat de lucht compleet donker was. Het weer verslechterde door de tonnen stof en vulkanisch as die in de atmosfeer werden gestoten door deze tweede serie uitbarstingen. Hoewel het ergste plaatsvond gedurende de eerste paar verwoestende weken, bleef de zon nog steeds weg. Veel groene vegetatie in een ruim gebied van de temperatuurzone, kwijnde weg en stierf.'

('Mass Dreams of the Future', door Chet B.Snow en Helen Wambach, Deep Forest Press, Crest Park, CA - 1993)

Men moet bij dergelijke voorspellingen het volgende goed voor ogen houden.

Toekomstige gebeurtenissen, gezien vanuit het heden, kan nooit volledig nauwkeurig zijn, het voorwaarts reizen in de tijd kan slechts een projectie zijn van een potentiële toekomst.

Een reeks van actuele 'oorzaak-gevolg-effecten' moet eerst plaatsvinden en is altijd vatbaar voor wijziging door de individuele 'wils/keuzevrijheid'. Daarom, alhoewel een redelijk nauwkeurige ’vooruitzien' mogelijk is vanuit hogere gebieden, zorgt de ingeschapen gave van keuzevrijheid van de mensheid voor onverwachte aanpassingen in toekomstige projecties van gebeurtenissen. De richting die de toekomst neemt is tevens afhankelijk van de evolutionaire progressie van het 'collectieve bewustzijn' gedurende die periode.

Alvorens de voorspellingen van toekomstige veranderingen van de Aarde te behandelen vanuit een andere richting, zien we nu dat er, sinds de Tweede Wereldoorlog, een enorme groei in gechannelde informatie uit de "Hogere Spirituele Gebieden' over dit onderwerp heeft plaatsgevonden.

Meester Hilarion, een lid van de Aardse Spirituele Hiërarchie:

'De steden worden verpulverd. De prachtige bosgebieden zullen door de kracht van verschrikkelijke stormen platgewalst worden. Grote aardschokken zullen de aardkost opensplijten en een vernietigende uitwerking hebben, zoals in de geschiedenis van de mensheid nog nooit heeft plaatsgevonden.

Continenten die duizenden jaren geleden waren verzonken, zullen uit de oceanen oprijzen, om te tonen dat de huidige beschaving niet de eerste is en dat het ook niet de eerste maal is dat haar inspanningen door catastrofes worden vernietigd.

De atmosferische stormen die over de aardbol zullen razen, zullen wouden omverblazen en zullen vloedgolven van water uit meren en oceanen over het land uitstorten en alles vernietigen tot ver op het vasteland. Niets zal overeind blijven van de eens gebouwde beschaving.

Gedurende het laatste deel van de 'Beproevingen', zal het licht van Zon en Maan gedurende lange perioden verdwijnen en de vervuilde lucht die wordt ingeademd zal de longen beschadigen.'

(Hilarion, gechanneld door Maurice B.Cooke in "The Nature of Reality'. Voor het eerst gepubliceerd in 1979, Marcus Books, Queensville, Ontario, Canada)

Meester Jesus-Sananda:

'En er komt een machtige aardschok en deze zal Noord-Amerika in tweeën splijten en het zal zijn zoals de wereld nog nooit heeft gekend, want een groot deel van het continent Noord-Amerika zakt weg en een groot meer zal verschijnen van Canada tot de Golf van Mexico.

En de wateren van de Middellandse Zee zullen over het land spoelen tot aan het noordelijk deel, tot aan het poolgebied en het zal terugvloeien naar zijn bron en de Zwarte Zee en de Middellandse Zee zullen een zee worden. En er zullen grote veranderingen plaatsvinden in de kustgebieden van Azië.

Afrika zal veranderd worden, haar kustlijn zal in het westen gebroken worden en grote rivieren zullen de woestijnen binnenstromen.

Jullie werd keer op keer verteld dat de aardas zich gaat verplaatsen en dit zal gebeuren. Het klimaat zal veranderen. Dat wat nu het barre Noorden is, zal subtropisch worden. Bomen zullen subtropische vruchten voortbrengen en de fauna zal dienovereenkomstig zijn. En dat wat nu de onneembare barrière van de Zuidpool is, zal worden bewoond en men zal van binnen een nieuw continent ontdekken.'

(Jesus-Sananda, gechanneld door zuster Thedra in 'The Prophecies From Other Planets Concerning Our Earth' - De Association van Sananda en Sanut Kumara, Sedona, Arizona)

Broeder Philip van de Abdij van de Broederschap der Zeven Stralen in het Peruviaanse Andes vlakbij Lake Titicaca, geeft 'gechannelde' beschrijvingen van de Hiërarchie van de 'Grote Witte Broederschap' in zijn boek 'Geheimen van de Andes'. Hier citeert hij Sanat Kumara, een hoog geëvolueerd Meester van Venus, die de rol van de 'Planetaire Logos van de Aarde' bevestigt, gedurende reeds 18 miljoen jaren:

'En nu naderen wij de grote periode van Inwijding. De luchten van de Aarde zullen fantastisch worden. Ik zeg je, dat wat nog geen pen geschreven en geen mond gesproken heeft, een groot teken en schouwspel aan de hemel zal worden, want de elementen zelf zullen de controle voor een korte periode overnemen. Er zullen grote regenstormen en vloedgolven volgen. Jullie hebben gehoord hoe het gedurende veertig dagen en nachten regende. Dat is nog niets in vergelijking met dat wat gaat komen. Misschien wordt het wel veertig maanden. Het gehele aanzien van de Aarde zal veranderen. Het wordt onherkenbaar.

Zeer spoedig zullen de stormen opsteken, sneller dan we verwachten. Het staat voor de deur, want ik kan dit aflezen in de gebieden die juist boven het fysieke niveau bestaan en dat betekent, dat het zal afdalen naar meer gebieden, het zal werkelijkheid worden.

(Meester Sanat Kumarra, gechanneld door Broeder Philip in 'Secrets of the Andes' - Grass Press, Novato, Californië)

Een andere bron van gechannelde informatie, komt van het sterrenstelsel Pleiaden. De bewoners van de Pleiaden kenden een ontwikkeling, die nauw verbonden is met planeet Aarde. In hun verre verleden werden zij gedwongen aan de conflicten te ontsnappen, die plaatsvonden op hun oorspronkelijk thuisplaneet in het Lyra sterrenstelsel en na een lange zoektocht vonden ze op de nog onontwikkelde Aarde een veilige haven. Zij werden echter na verloop van tijd gedwongen deze planeet te verlaten, want hun vroegere onderdrukkers, de Lyrianen, kwamen op Aarde en bezetten de planeet. Ze zochten opnieuw verder en vonden een nieuw verblijf in het Pleiaden sterrenstelsel. Op deze planeet ontwikkelden ze een voorspoedige en vreedzame samenleving, maar hielden een oogje in het zeil ten aanzien van de Aardse ontwikkeling gedurende de eeuwen, boden ons hulp en ondersteuning aan als een deel van een oude verbinding met hun vorige thuisplaneet.

In het boek 'Het Pleiadische Werkboek', gechanneld door Amorah Quan Yin, de 'Pleiadische Verspreiding van Licht', gesproken door Ra, wordt een belangrijk inzicht gegeven in de bredere context van de huidige veranderingen:

'Jullie en je planeet ondergaan momenteel een unieke en wonderschone doorgang in je spirituele evolutie. Je bereidt je voor op een kwantum sprong, zoals nog niet eerder heeft plaatsgevonden. Om jullie een beter begrip te geven van de betekenis van dit fenomeen, moet ik jullie allereerst iets vertellen over de baan van jullie melkwegstelsel rond de Grote Centrale Zon van 'Alles Dat Is'. Zoals jullie Zonnebaan (onze term voor een zonnestelsel) rond het centrum van jullie melkwegstelsel draait, beweegt het melkwegstelsel zich door de ruimte in altijddurende, verbonden cirkels, als een grote Kosmische Spiraal.

Op het punt van een volledige omwenteling van een vele miljarden jaren durende enkele baan rond de Grote Centrale Zon, verbindt ons melkwegstelsel zich diagonaal met de volgende 'ring' op de grote Kosmische Spiraal. Wanneer deze diagonale beweging van de ene 'ring' naar de andere van de grote Kosmische Spiraal plaatsvindt, zetten gelijktijdig alle planeten, zonnestelsels en hun bewoners een 'inwijdings'- stap naar een nieuw evolutionaire cyclus. Dit gebeurt momenteel. Jullie zijn niet alleen aan het eind van een 26000 jaren tellende Aarde - Zon - Pleiaden - kringloop, het gehele Plejadenstelsel, inclusief deze 'zonnering', komt aan het eind van een ruim 200 miljoen jaren durende baan rond het Centrum van het melkwegstelsel en het gehele melkwegstelsel komt aan het eind van een oneindig grotere baan rond de Grote Centrale Zon ...

Uiterlijk aan het eind van het jaar 2012, ondergaat de Aarde een spirituele en fysieke schoonmaakoperatie, die overeenkomt met dat wat gewoonlijk 'Aardse veranderingen' wordt genoemd. Deze veranderingen, die reeds zijn begonnen, versterken zowel het uiterlijk als het innerlijk, wanneer jullie 'zonnering' zich dieper begeeft in de Foton Gordel, een kosmische stralingsverschijnsel van hoge frequentie. Jullie bevinden zich al enige jaren aan de rand van de Foton Gordel en in het jaar 2000 worden jullie blootgesteld aan dit stralingsverschijnsel gedurende de volgende 2000 jaren.

'Overstromingen, aardschokken, veranderingen van landmassa's, vulkaanuitbarstingen en tenslotte een volledige omkering van de polen zullen in de resterende jaren plaatsvinden, uiterlijk in het jaar 2013, wanneer de Galactische Solar Inwijding van de Aarde als een mysterieschool en tehuis voor de Plaatsen van Licht, tenslotte zal plaatsvinden. Jullie die nu op Aarde wonen, moeten een keus maken of je wel of niet gereed bent om een spiritueel verantwoordelijk menselijk wezen te worden, om gedurende die tijd op Aarde te kunnen verblijven. Zij die het niet op prijs stellen om op Aarde te blijven, zullen naar een andere planeet worden gebracht in een ander deel van het melkwegstelsel, waar karmische lessen en de driedimensionale evolutie zal worden voortgezet.'

(Ra, gesprekspartner van het collectieve Pleiadische Brengers van Licht, gechanneld door Amorah Quan Yin, in 'Het Pleiadische Werkboek', uitgegeven 1996 door Bear & Company, P.O.Box 2860, Santa Fe, NM 87504, U.S.A.)

(( ( opmerking;;; er word echter een zeer grote fout gemaakt de jaartelling zoals wij hem doorvoeren klopt niet doordat een maandtelling 28 dagen kent ene geen 31 dus zo ook de terugrekening in de kosmopolitaanse tellingen komen erop neer dat nu alles zal gaan plaatsvinden en de mens alleen nog maar op de vlucht zal kunnen voor immense natuurrampen die reeds EERDER ook al geweest zijn. Deze informatie is simpel op te maken vanuit de geschiedenis zoals de heroglieven van moeder aarde ook dit was een doorgeefluik om de mensne in de toekomst niet diezelfde fouten te laten maken die voorheen gemaakt zijn de aarde vernietigen.

De aarde zal zich nu groots gaan herstellen een tijd van grote onzekerheid staat voor de deur, uiteraard kunnen ook wij niet alles 100 % voorspellen maar ik kan en ik mag u wel meegeven wat ik kan zien in de toekomst.

Met vriendelijke groet rene van den brink)))