Tuesday, July 25, 2006

eerste signalen Ompoling zichtbaar.

De eerste signalen van de ompoling zijn zichtbaar geworden door de storingen die plaatsvinden in radio en tv zenders.
Binnen zeer afzienbare tijd zal dan ook alles uit gaan vallen en de mens op eigen initatief moeten gaan overleven.
De reden dat de tv zenders en radiozenders beginnen te storen is simpel doordat de hoge ether al uit balans is zullen de dure zenders zoals bv rtl en cnn en mtv beginnen te storen,
deze zenders maken gebruik van de hoge ether en zijn de eerste die uit zullen gaan vallen nu.
Met name technische apparatuur zal de mens compleet voor de gek gaan houden en ons gaan dessorienteren en de grootste wetenschappers ter wereld laten zien dat de natuur geen loopje mee te nemen is.
Ik heb me teruggetrokken op de plaats om de dingen die ik moet doen te gaan realiseren om straks een veilige plaats klaar te hebben om de mensen op te gaan vangen.
Het is van groot belang nu te investeren in zonne_energie en bijvoorbeeld kelders om zo straks koele ruimtes te hebben die in tijden van extreme warmte voor verkoeling zullen kunnen zorgen.
Ook is met klem zonneenergie aan te raden omdat de grote systemen allemaal uit zullen gaan vallen doordat electriciteits leidingen groots zullen gaan breken en bezwijken onder de warmte dit zal voor zeer grote problemen gaan zorgen.
met name de rivieren die droog gaan vallen zullen voor grote extreme situaties zorgen.
de tijd van waarschuwen is voorbij u zal nu ervaren wat moeder natuur in petto heeft het is raadzaam deze teksten evt uit te printen omdat ook deze computer gestuurde sites straks ofline zullen gaan door de storingen die komen gaan.

Met vriendelijke groet,

Rene van den Brink