Saturday, July 22, 2006

Mededeling...

Geachte lezer,

Zoals u uit de vele berichten kunt opmaken is de ompoling in volle omvang te merken maar vooral te ervaren.
Grote stroomstoringen teisteren de wereld, het weer wat zeer verrassend uit de hoek kan komen te vallen en tot zeer gevaarlijke situaties kan leiden zoals vandaag in Amsterdam en westelijk Nederland waar plaatselijke hoosbuien en windhozen voor grote problemen hebben gezorgd, puien van gebouwen werden omver geblazen door de zeer sterke wind, water wat zo overvloedig naar beneden komt vallen dat geen enkele put of rioolstelstel hiertegen bestand is.

De verandering van polen is erg duidelijk zichtbaar aan het worden in met name de tv zenders en radio fequenties die de hoge ethers gebruiken storen constant dit zijn de eerste signalen dat de magnetische velden rond de aarde flink verstoord zijn door menselijk toedoen.
Met name de aardbevingen zullen de komende weken en vooral dagen flink toenemen en voor grote problemen gaan zorgen, opkomend vanuit de zuidelijke halfronden der oceanen.

Epidemien die grotendeels veroorzaakt worden door verhoging van temperaturen zullen voor vele doden gaan zorgen. ook ziektes door besmet water zullen hiertoe bij behoren.
het is van zeer groot belang uw waterleidingen liefst elk uur even iets door te laten spoelen door de kraan te laten lopen.
Dit klinkt erg onnatuurlijk maar heeft met name te maken het niet kunnen nestelen van de bacterien in uw leidingen.
Lieve mensen via dit bericht roep ik u op zeer allert te zijn voor de dingen die nu komen gaan de "grote Jongens" staan nu voor onze deur en zal voor erg veel overlast gaan zorgen wereldwijd.
Complete overheids systemen zullen uitvallen, regeringen niet meer weten welke hoek ze het zoeken moeten, grote systemen als electrocentrales zullen grootschalig uit gaan vallen en extreme hitte zal plaats maken voor extreme kou deze winters.
Het is ten zeerste aan te raden te investeren nu in waterpompinstalaties en zonnergie zodat u onafhankelijk zal zijn zodra de grote storingen plaats gaan vinden.
Voor Nederland geld VOORALSNOG geen direct gevaar in de vorm van aardbevingen.
Wel mag een directe waarschwuing afgeven worden niet meer in vliegtuigen te stappen de komende 5 jaren omdat ook deze apparatuur zeer ernstig verstoord zal gaan worden door moeder natuur. Ook is het raadzaam zeer allert te zijn in de lijnen binnen de 100 km kust wereldwijd grote golfstromen staan op punt van veranderen.

De tijd van waarschuwen is voorbij de tijd is daar om eenheid te vormen om samen sterk te staan voor de komende veranderingen die een nieuw leven een nieuwe impuls zal gaan geven,
De mens zal verlost worden uit haar gevangen systemen wereldwijd, macht zal plaatsmaken voor vreugde, liefde en vrijheid maar vooral de wijsheid zal gebruikt kunnen gaan worden omtrent de informatie die nu binnen komt omtrent de magentische ompoling van moeder aarde die zeer groots zichtbaar aan het worden is.
de data,s naderen voor de grote salto maak u op om vanaf een andere positie naar de zon en de maan te mogen kijken maar vooral te mogen toezien hoe moeder natuur haar perfect evenwichtige natuurbalans zal gaan herstellen.

MOge de sterren met u zijn in deze tijd, ik zeg u met klem dit zal niet het einde zijn maar juist zorgen voor een erg mooi nieuw begin in een nieuwe telling omtrent de natuurlijke jaarbalans de 2012, de jaren zullen op andere wijze berekend moeten worden zodat de voorspelling die reeds gedaan zijn in de vele deccennia hiervoor gekoppeld zouden kunnen worden aan de gebeurtenissen die nu plaatsvinden alleen dan zullen uw ogen open gaan dat de magnetische ompoling reeds in volle gang is gezet.

Wind water vuur lucht en aarde zullen uw meesters zijn die u mogen gaan begeleiden in de komende jaren.

Met vriendelijke groet verblijf ik in liefde,

Compartiment of the sun.

Rene van den Brink