Thursday, July 27, 2006

a long time ago

lang geleden hebben we de straten belopen van egypte, wachtend op de eerste zonnestralen hebeen we de wind beschreven we waren hier eerder geweest om de heilige sacrofagen veilig te stellen en de opbouw der piramides te gaan openbaren.
Nefertiti, Osiris, we zijn hier reeds eerder geweest, onze ogen zullen als zwarte sterren worden kijkend diep in de nacht screenend elke ziel levend op aarde wachtend op die eerste zonnestralen de eerste aankomst van de nieuwe sterrenkinderen voor moeder aarde.
Ook toen hebben we gelachen omdat we heilige documenten veilig opgeborgen hebben, we hebben het nieuwe land geschapen de nieuwe wind beschreven, de nieuwe regels worden gewassen in de nijl nieuwe wegen zullen geboren worden in de landen van the sunshinelands.

We herkennen in onze ogen diezelfde magic we herkennen onze bron van energie want ja het is kwestie van zeker weten.
we hebben lange tijd niet geloofd wat onze ogen niet konden zien, we breken in in de nacht al lang voor de slang werd gevoed door het eerste kwaad.
Wetenschap is geloven in dingen die we niet kunnen zien, onze vrienden zullen genadeloos toeslaan hulp vanuit de hogere levels is reeds geariveerd en zal haar slag spoedig slaan.
De grote shift staat voor de deur de mensheid tot besef te laten komen voor wat zij aangericht heeft.
onwetendheid zal tot weten gebaand worden, ongeloof tot geloof gedoopt worden, nieuw licht zal gecreerd worden om nieuw leven toe te staan.
70 dagen duisternis volgen spoedig, een spiegeling als nooit tevoren zal plaatsgevonden exact om op de juiste plaats op de juiste tijd toe slaan om die juiste mens te gaan begeleiden in het nieuwe leven op aarde zonder dwang zonder macht zonder haat zonder oorlog.
We zijn hier reeds eerder geweest en hebben ook toen de groep gevormd en ook toen hevige tegenslag gehad maar juist net op tijd de mens kunnen brengen naar veilige havens.
Atlantisch,Tivoli, en napoli ook zij waren gewaarschuwd voor wat komen ging.
reeds toen werd het licht opgevoerd, de temperatuur doen laten stijgen de lagere levensdimensies die volle kracht te geven toe te slaan vanuit 7 levensvormen.
Kia le boga kia le boga.........

wij danken u wederom voor de juiste personen op die juiste plaats te zetten om ook deze ompoling ofwel weerspiegeling van moeder aarde te gaan begeleiden.

Vrede is met u liefde zal u naderen vuur u doen warmen water u genezen, licht doen reinigen lucht uw grootste vriend zijn.

Nog nooit is de samenhang der natuur zo overtuigend sterk geweest door samenwerking tussen alle levenslevels in de kosmopolitaanse stelsels.

Het gelukkige weer zal uw sleutel zijn. mist regen en onweer zullen u doen waarschuwen op de momenten die daar zijn. ook dieren zullen in deze ompoling niet gespaard blijven ( 80-97%).

voel de regen tot de zon terugkomt want eens op de dag zal de regen de rivieren weer doen voeden maar nieuwe wegen laten bewandelelen die nodig zijn de mens tot inkeer te brengen dat alles wat ademt en leeft behoort tot de cirlce of life geen enkele levensvorm uitgesloten.

Vernietiging geld in de kosmos als een heilige regel en zal weerkaatst worden met liefde want oorzaak krijgt gevolg, gevolg daalt neer op moeder aarde in de komende dagen.
Ik mag gekomen zijn van de zon uw wedergeboorte van Moeder aarde aan te duiden in de nieuwe dimensies van de vijfde zonpassages.
We zullen enkel werken vanuit stille kracht en u zal ons herkennen in vele tv commercials radio en tv zenders en vele andere communicatiemiddelen om de aankondiging der wedergeboorte via stille kracht door te geven.

i am going home..................

Boodschap van de zon