Sunday, July 23, 2006

Mededeling...

Lieve lezer,


de wereld stort zich onverhinderd in een oorlog zonder te beseffen dat een andere zeer grote oorlog tergen de mensheid reeds begonnen is, de oorlog van de microbacterie en natuurrampen tegen de mensheid, moeder aarde is boos en aan ons de taak weer dat evenwichtige evenwicht te zoeken waar moeder aarde zo naar snakt.
Superstorms zijn gearriveerd en hebben reeds grote gebieden en steden platgelegd, New York meld eindelijk na 6 dagen een stroomstoring die voor zeer ernstige problemen zorgt het openbaar leven ligt volledig plat en enkele tienduizenden zitten al 6 dagen zonder stroom.
Ook de steden rond St louis melden nu problemen door de hitte ook hier zitten reeds 500.000 mensen zonder stroom waardoor de overheid besloten heeft tot evacuatie over te gaan. ( dit is slechts tijdelijk want ook andere gebieden zullen getroffen worden door de hitte wereldwijd.)
Met dit bericht wil ik u met klem meededelen dat oOK wij hier in Nederland rekening moeten gaan houden met de meest ernstigste scenarios ook Nederland staat aan de vooravond van zeer grote rampen.
Ook ik waarschuw niet meer en roep mensen op hun verantwoordelijk zelf te nemen op de momenten dat die juist nu hard nodig zijn. ( uitleg staat op deze site in maand august 2005)
De wereld zal zich storten in haat en verdriet zonder te beseffen dat via de achterdeur een veel grotere oorlog gaande is namelijk die tegen de mensheid.
IK ben gekomen en gestuurd om juist die mensen te mogen gaan begeleiden in de komende Ontwikkeling, enkel de mensen die mij durven te geloven zulen gaan overleven want overleven is niet alleen de keus het is juist de allertheid om vanuit uw binnenste gevoel te handelen en uw intuitie haar werk te laten doen.

Met klem zeg ik u dat ook het dierenrijk opgeschoond zal gaan worden en dit geen voorbeeld meer is als straks de ware momenten aangebroken zijn voor overleving, juist de dieren in gevangenschap zullen nieuwe vrijheid tegemoet kunnen zien.
Ook mij doet dit erg zeer te zien dat een wereld zich stort in haat en verdriet, ook mij doet het zeer mensen een andere weg in te zien slaan niet wetende dat zei regelrecht KIEZEN voor de weg des doods omdat zij niet weten en kunnen zien wat komen gaat, maar mijn geloof, hoop en vooral liefde geeft mij de kracht te overleven op deze zeer zware weg van ons leven die wij vaak moeten begaan omdat deze ons voortbestemd is vele vele tienzuidenden jaren geleden in ons dna getekend.

Ik zie mij als zeer bevoorrecht de dingen te MOGEN zien zoals ze komen gaan en zie dit dan ook als een plicht die mensen aan de hand te mogen laten aansluiten om zo het besef te geven wat eigenlijk via onze achterdeur gaande is.
zoals wij reeds eerder aangegeven hebben kunt u op onze sites de juiste informatie vinden welke voorbereidingen u reeds kunt treffen om deze magnetische ompoling veilig door te komen ( maand august 2005) een verzekering is het nooit maar wel is een deur geopend voor u naar die juiste nieuwe dimensie wat wij van bovenuit de vijfde zonpassages noemen.

MIJN getekende naam rene van den Brink staat als symbool voor wedergeboorte van moeder aarde ons leidend naar een ontmoetingsplaats waar ook wij samen mogen komen de ompoling van zeer dichtbij mee te mogen gaan maken.
Met dit bericht geven wij de eerste levenswaarschuwingen af voor de steden SYDNY, New York en alle andere steden binnen de lijnen van 100 kilometer landinwaarts van de oceanen wereldwijd.
DE grote bevingen zullen tot grote tsunamies gaan zorgen welke wereldwijd voor zeer grote problemen zullen gaan zorgen en voor vele vele doden zullen gaan zorgen.
DE poorten van orion zijn reeds geopend deze mensen op te vangen en te begeleiden naar hun volgend leven.

Het is van groots belang ons advies wat nader gegeven is op onze site,s op te gaan volgen, overleven is net als geloven het is een keus maar het moet niet het mag.
alle signalen wereldwijd wijzen er overduidelijk op dat helaas voor de overheden die dit nieuws zo graag stil hielden nu de openbaringen zijn aangekondigd van de vijfde zonpassages.

het is zeer raadzaam berichten als deze uit te printen omdat straks ook de computersystemen uit zullen gaan vallen en juist dan u op uw gevoel aangewezen bent, ik kan u dan helaas geen informatie meer verstrekken via deze site,s, tijdens de ompoling van reeds 7 jaar zal computer zowel techniek volledig plat komen te liggen u zult aangewezen zijn om u eigen overlevingswil, de teksten op deze site KUNNEN u meehelpen die juiste sleutel te vinden van wat wij overleven noemen, het is niet de wilskracht alleen want wilskracht word aangevoerd door gevoel vanuit ons diepste onderbewustzijn zodat wij de juist keuzes kunnen maken op de juiste momenten op die juiste tijd.

Ik bied mij nederig aan u te mogen begeleiden in de weg die komen gaat,

mogen de sterren met u zijn,

Ook de zon is afgedwaald en zal haar zeer ingewikkelde informatie prijs geven,

Gezonden met het licht van de Zon 01 - 03 - 1971 &8&!-1546/2012-6=2007/7/die7

Rene van den Brink