Thursday, July 27, 2006

Israël woedend over Noorse spotprent

Israël woedend over Noorse spotprent

Uitgegeven: 26 juli 2006 22:38
Laatst gewijzigd: 26 juli 2006 23:24

OSLO/LONDEN - De Israëlische ambassadeur in Noorwegen heeft een officiële klacht ingediend over een spotprent van de Israëlische premier Ehud Olmert als commandant van een naziconcentratiekamp. De krant Dagbladet, die de cartoon afdrukte, beroept zich op de vrijheid van meningsuiting.

Ambassadeur Miryam Shomrat vindt de spotprent te ver gaan. Zij protesteerde bij de Noorse persraad, meldde de Britse omroep BBC woensdag.


Ze ontkende dat haar protest vergeleken kan worden met de golf van verontwaardiging in de moslimwereld over Deense spotprenten van de islamitische profeet Mohammed. De Olmert-cartoon was op 10 juli gepubliceerd.



opmerking ; de wereld beseft totaal niet meer waar ze mee bezig is niet doorhebbend dat een derde wereldoorlog op de loer ligt, we lokken dingen uit zonder er erg in te hebben niet beseffend wat de gevolgen hiervan zijn.
Zo ook de kwestie van het wegwerpen van afval wat overal langs de stranden en rivieren te vinden is de mens beseft blijkbaar niet dat dit gedrag een zeer sluipend dodelijk gedrag is het afval is een zeer grote broeikas voor ontkiemen van bacterien welke zeer dodelijk zullen toeslaan bij mensen.
Blijkbaar zijn we de berichten vergeten dat vorig jaar de stranden aan de costa,s afgesloten moesten worden ivm de uitbraak van vele bacterie plagen.
Miljoenen mensen gaan dan ook aan infecties en ziektes sterven de komende 5 Jaar.

tja oorzaak heeft gevolg.......................


the embassadorion group