Tuesday, November 30, 2010

Secrets of Egypt... ( tree of abundance word steeds duidelijker zichtbaar..)
Zoals u kunt zien is in samenwerking met de Westen wind ofwel West ponente de zandlaag rondom de piramidecomplexen aan het wegwaaien. De schitterende bouwcomplexen van immens grote waarde zullen iedereen hier op aarde in laten zien hoe immens mooi de bouwwerken waren en in welke stadia deze verkeerden toen ze "vernietigd" werden door de overstroming van Gibraltar en de combinatie van de Westen wind en aarde.

Overal worden langzaam aan de silhouetten duidelijk zichtbaar van de boomvormen waar de piramidecomplexen onderdeel van uitmaakten. Ik hoop dat mensen tot besef en inkeer komen zodra ze de enorm grote uitgebreidheid in kunnen schatten van de wooncomplexen waar de oude Egyptenaren in woonden allen afhankelijk van de She tree.

Zodra de "kop van de slang" ontdekt was bij de bron met "haar" gezicht naar de zon toe kon men enorm grote bouwwerken als deze gaan verwezenlijken en konden mensen ook wereldwijd gebruik maken van deze hemelpoorten.

De in mijn ogen onbeschrijflijk mooie bouwwerken waar de piramide complexen op gebouwd waren zijn wat mij betreft van net zo grote waarde als de 7 wereldwonderen welke iedereen op aarde stomverbaasd doet kijken.

Nu langzaam aan het woestijnzand verdwijnt en de "grote" zoekmachines u niet duidelijk de contouren meer laat zien van de complete "piramide complexen" vanuit de lucht bang zijnde dat nu de werkelijke waarheid ( tree of abundance) naar zichtbaar zal worden op sattelietbeelden. Dan zal ook duidelijk worden dat toen al sprake was van een zeer hoog bewustzijn en gebruik maken van de levensstromen van moeder aarde.

Het boven en beneden Egypte was zodanig ontwikkeld dat niemand tekort hoefde komen omdat gebouwd werd volgens de regels der natuur en niemand tekort schoot en niemand onrecht aangedaan werd.

Het bouwen van de enorme complexen was niet een kwestie van geld en of macht, het betrof de enorme wilskracht en overtuiging voor velen welke de draagkracht konden verwezenlijken deze enorm grote bouwwerken te realiseren in zulke korte tijdsbestekken..


Vele handen maken veel lichtwerk... letterlijk en figuurlijk hier kan menig hedendaags architect niet aan tippen.. De rozetten waarop de piramides gebouwd waren waren de symboliek van de levensbloem waaraan de tijd kon worden afgelezen net zoals de piramide van Austerlitz Nederland werd gedaan.

Velen hebben geroofd en geplunderd uit de graven en enorme schatten welke behoorden bij deze complexen. Gestolen was de visie maar het ontbrak in alle werelddelen aan de chemie en het daadwerkelijk kracht bezitten van het farao zijn. Geen obelisk in Wasingthon Parijs of Rome zal die hemel kunnen geraken zoals de chemie in het oude Egypte wel had.

De perfecte samenhang met moeder natuur betreft niet het geloof in het buitenaardse maar het geloof van ons mens zijnde puur doorgegeven puur verkregen vanuit den hogeren. Niet om onszelf heilig te verklaren maar door de wilskracht te doen overtuigen van dat elk individu samen tot die boom te behoren...


Zodra ik me de voorstelling neem van hetgeen mij doorgegeven word schieten tranen mij in de ogen en bewoordingen mij tekort omdat ik mag zien en doorgeven hoe immens mooi en schoon de enorm grote complexen waren in perfecte samenhang met moeder natuur. ofwel de wetten der Heqat en Ma at.. het geven en het nemen...

Ik hoop dat ook u de overtuiging gevonden hebt van de daadwerkelijke schoonheid van de enorme complexen waarin gewoond werd, gewerkt werd, geoogst werd, geboren en begraven werd.

In Egypte geld slechts die regel den levenden EN den Doden...Zij hebben gewaakt al die jaren over de wonderbaarlijkste bouwwerken ooit.. Ze lagen slechts begraven onder aards sand.. om u in deze nieuwe tijdsperiode te overtuigen van de waarheid daarom moest het einde dit nieuwe begin zijn..