Sunday, November 28, 2010

Einde Europa en europese munt nabij.... ( Meerdere media)

You tube film Nigel Farage: http://www.youtube.com/watch?v=-KAWXC5Z0wU&feature=player_embedded

Zoals u kunt zien en ervaren komen vanuit alle hoeken op deze wereld nu stemmen op de Europese unie stop te gaan zetten en de euro tot het verleden te gaan laten horen.

Frauduleuze bankinstellingen die zeer onbeschoft omgaan met het geld van burgers hebben in grote delen van Europa een ware puinhoop aangericht. Pensioenfondsen, verzekeraars, hypotheekverleningen welke met zulke extreme bedragen zijn verkocht puur met maar een doel de klant zoveel mogelijk uit zijn portemonee te "praten" niet wetende en inschattende dat dit het einde zal gaan betekenen van deze organisaties.

In het diepste geheim worden in alle hoeken van de wereld vergaderingen gehouden omtrent het stopzetten van de geldmassa welke gecreerd word door een aantal Families wereldwijd en zorg hebben gedragen voor de schandalige problematiek waarbij hardwerkende burgers hun huis en haard kwijtraakten door toedoen van frauduleuze personen in vooral bankinstellingen en organisaties.

Mensen ik vraag met klem u klaar te maken voor de grote chaos welke niet lang meer op zich zal laten wachten vanwege het feit dat overal wereldwijd de orde van Ma at uitgeroepen zal worden. wereldwijd zal de orde van Ma at haar voetsporen achterlaten, in parlementen, overheden koningshuizen zal de bezem aangehaald worden de waarheid nu naar buiten te brengen.

Ik waarschuw met klem dat dit slechts een afleidingsmanouvre is voor de natuurrampen die op stapel staan de komende tijd, de chaos die veroorzaakt word door overheden besturen en financiele instellingen is hiervan slechts een afleidingsmanouvre.

Bereid u voor op wat komen gaat, de polen zijn reeds maanden aan het shiften en wandelen inmiddels extreem gevaarlijk over uw aarde. Extreme temperaturen zullen wereldwijd gemeten worden waarbij veel mensenlevens zal kosten puur omdat overheden puur met geld beurzen en aandelen bezig zijn zonder bezig te zijn hun burgers in veiligheid te stellen voor de grote dissasters die komen gaan.

De snelle volgorde waarin de rampen nu komen gaan zal geen dollar of euro meer aan te pas kunnen komen deze schade en of hulpdiensten te KUNNEN helpen, enkel de vrije wilskracht van U als burger word zeer zwaar op de proef gesteld.

Daarom vraag ik u wees allert voor wat komen gaat en laat u niet afleiden voor de gevaren die vanuit die hoeken zullen komen waar niemand het van zal verwachten.

Niet alleen de dollar zal nog op gebakken lucht kunnen " varen" ook de euro zal in eer "zwaar weer" gaan verkeren..


Liefdevolle groet,

Rene van den Brink

Veenendaal