Tuesday, November 23, 2010

Groot offensief begonnen om banken lam te leggen... banken schuldige aan problemen wereldwijd..( meerdere media)

Eric Cantona wil banken slopen

Voormalig voetballer Eric Cantona wil een wereldwijde revolutie ontketenen die ervoor zal zorgen dat banken wereldwijd lamgelegd worden.

De 44-jarige Franse legende geeft de banken de schuld van alle ellende en is het zat. De oud-speler van Manchester United roept iedereen op zijn geld van de bank te halen.

Eric wil hiermee een revolutie beginnen die het wereldwijde banksysteem platlegt. “De banken zorgen voor alle problemen in de wereld. Hiermee creĆ«ren we een sociale en economische revolutie", zegt Eric tegen de Daily Star.

De Looking For Eric-ster is overtuigd dat zijn doel kan slagen mits 10 miljoen mensen zich bij hem aansluiten.
http://www.youtube.com/watch?v=wbGHxfSUt4Q&feature=player_embedded

Wereldwijd begint men grote afkeer te krijgen tegen banken verzekeraars en financiele instellingen. Er is al op diverse plaatsen melding gemaakt van kapot gegooide ramen, dreigementen doodsdreigingen enz.

Op veel plaatsen wereldwijd is sprake van opzettelijke schandalige verhogingen van schulden waardoor mensen nooit meer hun schuld af kunnen betalen. De wangedragen zijn aan het licht gekomen doordat ook bankmedewerkers zich schuldig beginnen te voelen en niet langer de speelbal wil zijn van een aantal personen die koste wat het koste rijk wil worden ofer de lijken van iemand anders niet druk makende in welke situatie zich deze persoon nog bevind.

Ook op veel plaatsen in Nederland word veel melding gemaakt vanuit schuldsaneerbureaus en instellingen waarbij naar buiten komt dat diverse deurwaarderss zich buiten hun boekje gedragen en mismakende praktijken huishouden door samen te werken met bankinstellingen en verzekeraars. Het zal dan ook niet lang meer duren voor ook in Nederland de escalatie begint en deze mensen door de bevolking zelf gelinchd zal worden zoals al in veel andere landen plaatsvind.

De mensen wereldwijd zijn dit gedrag spuugzat omdat de banken de grootste reden zijn van de problemen wereldwijd en de burger hier alles voor op moet hoesten.