Saturday, August 26, 2006

"the work is done..."

"The work is done" deze boodschap mag geven worden aan de gehele spirituele wereld geinspireerd vanuit alle religies en oude culturen. Ongeacht ras cultuur of persoon.

Exact een dag voor de eindpremiere van een van de meest succesvolle musicals wereldwijd mag gesproken worden van: the work is done.. met groots succes..

De boodschap is reeds wereldwijd begrepen, niet het einde maar het nieuwe begin is reeds in het vooruitzicht een nieuwe aarde zal ontstaan perfect volgens plan der kosmos.

De veilige bakens zijn reeds gegeven wereldwijd en spoedig naasten de personen die zichzelf het lot niet wilen tarten naar deze plaatsen want de tijd is daar aangebroken voor herstel der evolutie WERELDWIJD.

DE lion king zal voortleven in vele vele miljoenen zielen en nog tijden lang verteld worden als een der mooiste story,s ooit verfilmd en vertolk als boodschap verborgen.

Via dit bericht zal ik wat nader uitleg geven omtrent de spirituele diepgang van onder andere deze musical want ja er zijn er veel meerdere reeds voorgegaan met diezelfde boodschap.
Gekeken is vanuit moeder natuur en Afrika heeft volop gebruik gemaakt van haar magnifieke krachten die vaak duister genoemd worden maar eigenlijk iets onbeschrijflijk moois bevatten ofwel the miracle.... ( gebruik MOGEN maken van de krachten der natuur.)

Duizenden jaren geleden begon de story the lion king of south africa een verhaal wat doorgegeven werd van generatie op generatie wetende wat de toekomst haar brengen zou.
Toen de jaren mee gingen met de industrie-ele technieken zoals wij deze tijds computer tv en radio noemen werd besloten een nieuwe weg in te slaan.

Gekeken werd naar middelen de boodschap te verspreiden zonder dat er geld voorhanden was.
Er werd veel geinspireerd vanuit moeder natuur, zij leert al haar dieren al van kleins af aan mee te mogen liften naar plaatsen die anders niet voor handen waren.
Meeliften word al gedaan sinds levende evolutie.

EEn groot dier zal een klein dier vaak gebruik laten maken van haar kracht zodat ook zij mee kon naar plaatsen die vaak duizenden kilometers verderop bereikt werden.
Met lion king is exact hetzelfde gedaan er was geen geld voor productie althans niet wereldwijd maar het verhaal werd gelanceerd bij de "grote Jongens" die het geld wel voorhanden hadden, en is door verkocht wereldwijd zonder dat deze mensen wisten van de geheime spirituele boodschap die in deze musical verborgen zou zitten.

Nu aan de vooravond van de laatste eindpremiere geeft dit ons samen toch een erg vreemd gevoel een gevoel van voldoening in liefde vetrouwen en vooral veel geduld want zoals we al reeds eerder hebben gezegd the work is dome it is saterday night..

Vaak werd niet gekeken naar moeder natuur ondanks haar vele diepgaande geheimen die wij zonder dat we dit zelf door hadden om konden zetten in techniek wat wij dachten dat dit ons beter zou maken.

Echter het integendeel is bewezen, de mens heeft ervoor gezorgd dat niet alleen moeder aarde ziek is geworden van menselijk toedoen maar ook vrijwel de gehele mensheid heeft geen weten meer van ware geneeskunde of wetenschap vanuit natuur bekeken.
DE cirlce of l;ife was gebroken en die zal volledig volgens plan worden hersteld, om mislukking te voorkomen zijn de sleutels zeer veilig opgeborgen en zal groots een selectie plaatsvinden van liefde en geluk.

Ik wil alle lichtwerkers via deze weg en manier van uwer correspondentie bedanken voor uw werk wat u gedaan heeft wereldwijd.

HEt is nu aan boven en ons het gehele plan volgens uitvoer te laten gaan plaatsvinden wereldwijd zal Herstel ingeluid worden van een aarde die zo zal uitbloeien tot een der mooiste planeten op de gehele kosmos dat zij zeker zal uitblinken boven de andere 11 planeten die de kosmos rijk is.
Wij als nietig mens waren vergeten dat de gehele kosmos ook bestaat uit onms een en zonder dat een is het allen niet mogelijk omdat alles en een in direct verband met elkaar staat.

Spoedig zal nu het contact gemaakt worden met de bovenliggende levels, diepgaande lichtspellen zullen plaatsvinden in uw horizonnen, water zal bergen verzetten vuur lucht doen trillen welk lucht zal draaien zodat aarde haar werk zal kunen voltooien.

Via dit bericht wil ik u veel liefde en vooral wijsheid wensen de dingen niet meer verkeerd te doen zoals onze laatste generaties hebben gedaan.
Aan ons is nu het bewijs te leveren dat mens en dier en vooral flora en fauna in perfect samenspel zal mogen en kunnen gaan leven, maar voor die tijd zal de mens grrots getuige worden van de vooralsnog duizenden jaren geleden voorspelde magnetische ompoling.

Ik wens in liefde en wijsgheid dat de mensheid ooit weer zal mogen samenleven in een perfect evenwicht tussen mens dier flora en fauna.

Compartiment of the sun,

D.C