Monday, August 21, 2006

tropische ziektes rukken op in Nederland

Een invasie van tropische insekten is neergeland in Nederland.

de tropische dieren nemen vele gevaren met zich mee omdat de dieren veel ziektes veroorzaken die voor ons zelf nog onbekend zijn.
ziektes als West Nijl virus die zeer dodelijk zijn voor mensen zullen straks als epidemien losbarsten en zullen onhoudbaar worden voor mens en haard ook vele dieren zullen hieraan overlijden.
De ziektes blauwtong en vele andere zullen voor grote problemen gaan zorgen in de Nederlandse zorgstaat ook nu zal overduidelijk naar boven komen dat degeen met geld straks vooraan zal zitten quas gezondheidszorg maar diegenen vergeten dat geld een van de grootste middelen is dat deze ziektes zich wereldwijd hebben kunnen verspreiden.
Veel plagen zijn reeds uitgebroken en complete oogsten blijken te gaan mislukken door de Colorado kever die de aardappeloogsten vernield, muggen die de westnijlvirussen verspreiden onder mens en dier.
Ook mag er gezegd worden dat er sprake is van een pandemie van bacterie uitbraken en vele bacteriele infecties niemand hoeft onder stoelen of banken te schrijven om te ontkennen dat er een enorme toename is in infecties maar word angstvallig stil gehouden omdat de snak naar het verdienen van geld vele malen hoger is dan het redden van mensenlevens.
elke jaar dat wij het nulpunt naderen wat betreft de ompoling zullen rampen en ziektes telkens meer toe gaan nemen met alle gevolgen van dien.
Op onze sites staat alle informatie die voor handen is om mensen allert zowel imuun te maken voor hetgeen er komen gaat.

Overleving zal uw keus zijn zo is het nog nooit anders geweest in de complete geschiedenis en zal zich wederom gaan herhalen maar nu vele vele malen sterker grootser en krachtiger omdat oiok de aarde in die jaren uitgegroeid is tot een van de grootste planeten in de kosmos.

vriendelijke groet rene van den brink