Thursday, August 24, 2006

Bericht van de Zon ( werkend vanuit stille kracht)

U is gegeven de sleutel 9s der kosmos, manipulatie zal u dessorientatie geven omtrent de ware jaartelling die 2012.

Licht zal gekeerd worden, water vuur doen reinigen want stof zal wederkeren om het kwade te doen neerbuigen.
Nog nooit zal uwen mensheid deze aanschouwingen hebben mogen ervaren, u heeft gedwaald door doden niet te erkennen als levenden. U zal geboden worden het ware leven.

uw "hoogste geleerde" zal zelfs gedessorienteerd raken van verwarde en gekeerde energie.

Enkel de sleutels zullen pas opengesteld worden bij de vorming van uw cirkel op die juiste plaats op die juiste tijd. Enkel vanuit een hart van uw planeet zal mogen uitgegaan worden van de ware bron van binnenkomsten der energie.
plaats uw kruising van uwe wegen en zie de plaats ontstaan in het hart van die wegen voor de bron der energie bij binnenkomst.

In het een en al zal uw sleutel verborgen zijn. "de tuin van Ede n" word reeds gecreerd in the sunshine lands. U heilige land verplaatst met de zon mee.

De plaats is u geboden de tijd aangebroken de personen u voorgeleid.
Moedig zal de strijd der kosmos gaan plaatsvinden op de 26e breedtegraad in die ware jaren van die aarde uwer jaartelling.

Spoedig zal de energie en trillingen de gehele aarde doen bereiken om uw bewustzijn open te stellen.

Gegeven is u het licht wat de poorten van 0rion heeft doen openen, de boodschappers van de dogstars zijn reeds weergekeerd om de poortwachters in werking te gaan zetten zielen in grote getale toe te laten.

Een oordeel word u gegegeven in vrije wil en denkwijze.
Macht zal u ontnomen worden vanuit de kosmopolitaanse sterrenwegen.

De ware plaats van het Afrika is gewijzigd zo ook uw sleutels.

Ik ben gekomen van het licht vanuit de bron u te mogen wijzen op de naderende manipulaties die reeds groots zullen gaan beginnen.

Een keerpunt der aarde is u reeds voorspeld in uw oude geschriften der voorvaderen maar ook deze zullen vanuit uw spiegel bekeken mogen gaan worden enkel de 9 sleutels samen zullen voor de magic zorgen voor die informatie die u nodig acht te overleventen tijde van keerpunten.

Enkel de keus vanuit vrije wil en openstelling voor de kosmos zal u de ogen doen openen voor de 9 poorten die opengesteld zijn om de toestroom te gaan ontvangen, een ware universele volksverhuizing staat voor uw deur.

Op het juiste moment zal de magic u geboden worden het licht te mogen zien stel u open en wacht met vertrouwen en geduld.

Wij melden ons klaar te staan op de juiste plaats die juiste tijd op de juiste plaats.

vriendelijke groet verblijf ik met de lach der zon,

"eenzaam maar wetend niet alleen"

d.c