Monday, August 21, 2006

verstoringen van apparatuur begint groots toe te nemen

Cv ketels radio en tv,s zullen groots beginnen met storingen die te danken zijn aan de verandering en omvorming van polen die zich aan het wisselen zijn.
Als u goed in de kranten oplet zult u zien dat u op alle manieren gemanipuleerd word alleen al door de manier van schrijven.
ook de grootste gedeeltes van de pers word niet in vrijheid geschreven en mag gesproken worden over censuur die zeer sterk verborgen zit.
diverse berichten eruit gepikt merken we al snel dat de manier van schrijven niet klopt.
er word eerst diverse malen gesproken dat telefoons en dergelijke niet schadelijk zijn voor gezondheid en nu ineens verschijnen berichten dat mobiele telefoons en met name laptops wel degelijk kunnen storen op andere apparatuur. ik denk dat deze zogenaamde wetenschappers die onder de macht van de overheid te werk gaan een zeer groot ding vergeten ons menselijk lichaam bestaat uit 70 tot 80 % uit water en elke watermolecuul vormt zich naar de energie die ze aangereikt krijgt dus tja magnetron tv of whatever bestaat uit negatieve energie die zeker zeer schadelijk KAN zijn voor de mens mits dit niet in mate gebruikt word bij overmatig gebruik van apparatuur als deze zal direct de kankercel of hiv of aids of dergelijke ziektes kunnen ontkiemen.

ook de berichten over de ozonlaag worden lachwekkend de ene dag word gesuggereerd dat de ozonlaag zich hersteld en de andere dag duurt het weer zogenaamd tot en met 2065 niemand hoeft te ontkennen dat ieder persoon op aarde nu voelt dat de energie lagen die rondom de aarde liggen compleet uit balans zijn dit is uit vele nieuwsberichten op te maken dus wie willen ze nu voor de gek houden hun zelf met de zogenaamde nieuwste en modernste techniek of gewoon kijken naar de oudheid en daar onze les uithalen en leren delen met anderen zodat ook zij doorgaan krijgen dat we vooral leven in een gemanipuleerd vormgegeven wereld die enkel uit macht bestond en ja ik zeg het goed het BESTOND want moeder mamela ofwel moeder aarde zal hier nu korte metten mee gaan maken.

trap u in de manipulatie of word u nu ook allert op een andere manier van schrijven en eenmaal op deze wijze allert gemaakt word een krant lezen erg leuk want wie houd wie nu voor de gek.................