Thursday, August 24, 2006

wetenschap....??????? of bulshit ....

Pluto kan het schudden...??

Arme Pluto. Eens een trotse planeet, en nu...



Pluto geen planeet meer


Nieuwe definitie
..... alleen nog maar een flinke rots die om de zon draait. Wetenschappers van de Internationale Astronomische Unie (IAU) zijn het eens geworden over een nieuwe definitie van het woord 'planeet'.

Gedoogd
Voor Pluto, tot nu toe de kleinste planeet in ons zonnestelsel, betekent dat het einde van een tijdperk. De kwestie-Pluto speelt al sinds de planeet in 1930 werd ontdekt. Het nieuwe hemellichaam werd aangemerkt als de negende planeet, hoewel sommigen het daarvoor eigenlijk te klein vonden. Pluto werd jarenlang 'gedoogd' als planeet, totdat een paar nieuwe objecten werden gevonden die ongeveer net zo groot of zelfs groter zijn.

Gekibbel
De nieuwe definitie is het gevolg van dagenlange, felle debatten. Sinds vorige week waren 2500 astronomen van de IAU bijeen om tot een heldere definitie te komen die aan al het gekibbel een eind moest maken. Nu Pluto is uitgestoten, houden we acht planeten in ons zonnestelsel over.

bron nu.nl

((( opmerking ; zo blijkt maar weer waar het peperdure geld heen gaat zoals voor wetenschap bedoeld is nie4mand hoeft te ontkennen dat pluto een van de 12 planeten is die in ons zonnestelsel rond aard.
Wetenschap op deze manier heeft geen enkele waarde meer deze mensen beseffen blijkbaar niet waar en welke discussie hiermee aangewkkerd word ; wetenschap of buslhit en een door geld gecreerd denkpatroon ..

Blijkbaar niet beseffend dat van die paar dagen wetenschappelijk bulshit gebrul vrijwel het gehele continent afrika een week lang eten had kunnen hebben.
Armoede en honger hoeven niet plaats te vinden op deze aarde mits de grootmachten niet hunkeren naar geld en dit is puur in het lot van aan groepje mensen die geld verdienen belangrijker vinden dan mensenlevens daarom zal niet voor niets nu " the war of Goodnes " plaatsvinden deze ondenkbare situaties uit de weg te ruimen geld zal geen status meer hebben in onze nieuwe wereld.
)))

the embassadorion group