Tuesday, August 29, 2006

De "woorden" van een leugenaar.. ( niemand heeft blijkbaar door dat hij vrijwel allen gepraat heeft met "Zwakzinnigen"

Uit dit bericht kunnen we erg goed opmaken om wat voor type leugenaar het gaat, het is uiteraard erg makkelijk om enkel met zwakkzinnigen in beeld te willen komen en die uitersaard entousiast zijn.

Dhr bush ook u zal zeer spoeidg tot verantwoording geroepen worden om hetgeen u aangericht heeft.



"""Bush: 'ongelooflijke' vooruitgang in New Orleans"""
De Amerikaanse president George Bush heeft in New Orleans de natuurramp van een jaar geleden herdacht. De stad werd zwaar getroffen door orkaan Katrina.

Kerkdienst
Bush zei begrip te hebben voor de onvrede over de trage herbouw, maar vond de vooruitgang toch nog 'ongelooflijk'. Bush woonde een sobere kerkdienst bij. Ook sprak de president met inwoners en vrijwilligers die helpen bij de wederopbouw.

Ontbijt
Bush begon de dag met een ontbijt met burgemeester Ray Nagin in een pannenkoekenhuis. "Meneer de president, gaat u uw rug naar mij toekeren?", vroeg een serveerster grappend. "Nee juffrouw, niet weer", antwoordde de president.

Anarchie
Vooral de jazzstad New Orleans werd een jaar geleden zwaar getroffen. De chaos en anarchie werden vooral enkele dagen na de ramp zichtbaar. Een deel van 455.000 inwoners van de stad die niet voortijdig vertrokken, kwamen vast te zitten door overstromingen. Er vielen bijna 1700 doden.

Ravage
Ondanks dat veel van het puin is geruimd, zien delen van de stad eruit alsof Katrina net heeft huisgehouden. Slechts de helft van New Orleans beschikt over elektriciteit en tienduizenden mensen wonen nog in woonwagens. Minder dan de helft van de inwoners is teruggekeerd.