Monday, August 21, 2006

de tijd gekomen.,..^^^/____

DE tijd is aangebroken dat de grote rampen zullen gaan toeslaan, verkeerde berekeningen ofwel manipulaties vanuit de natuur hadde ervoor gezorgd dat een verkeerd beeld was ontstaan van het tijdsbestek waarin de rampen zullen gaan plaats vinden.
Met name de zuidelijke punten van antartica zullen gaan afbreken en ervooor gaan zorgen dat de atmosfeer groots zal aangepast worden om herstel door te voeren.
Vele miljoenen huizen zullen verlaten worden om plaats te maken voor nieuwe luchtstromen en nieuwe golfstromen.
De Atmosfeer, biosfeer en stratosfeer zijn drukgaande zich te herstellen met zeer grote gevolgen voor mens en haard.
De mens zal verplicht worden zich aan te passen aan moeder natuur, moesons zullen Nederland gaan tarten, water zal rivieren doen drooga laten vallen en dijken doen verschuiven een groots tijdsoffensief staat op punt van toeslaan.

vanaf heden de 27 e agustus zal ook de voorbode stopgezet gaan worden omdat het werk erop zit en voor de vele lichtmensen mag deze boodschap gegegeven worden het is zaterdagavond en de tijd van genieten is daar wees allert want moeder aarde zal haar nieuwe indeling voor de vernieuwde aarde gaan tentoonstellen, een dag van 40 zal u tegemoet treden van zwaar weer onweer regen en mist.
Enorme zware depressies zullen groots hele continenten tarten en plaats laten maken voor hernieuwde eenheid zonder macht en kracht van geld.


Maak u op om vanuit zuidelijke continenten een nieuwe reeks van zware opvoering van de energietrillingen der aarde tegemoet te zien.

Deze zullen alles in werking gaan zetten en zorgen voor de perfecte samenwerking die perfect volgens plan vanuit de kosmos verloopt.

die zeven maal de zeven maakt die negen.