Sunday, August 20, 2006

Statische ladingen wolken levensgevaarlijk

Om op een aantal mensen terug te komen die ik gesproken heb in de zeemarina waar ik een weekje heb mogen vertoeven wil ik graag iets meer uitleg geven omtrent deze zeer gevaarlijk en onderschatte stralingen die vanuit wolken gevormd kunnen gaan worden.
Deze ladingen worden ernstig onderschat en zijn eigenlijk een direct gevolg van frontale botsingen van wolkformaties die zich vormen doordat de luchtstromen uit balans zijn.
Zij zal ook alle apparatuur zoals radars sonars en zelfs compassen verstoren en behoren allen bij de signalen van een algehele magnetische ompoling die gaande is.
Deze wolkformaties knallen met grof geweld en fikse snelheden op elkaar waardoor er erg gevaarlijke ontladingen komen die voor schepen of zowel mensen zeer gevaarlijk zijn.
In situaties als deze is het zeer raadzaam alle apparatuur uit te schakelen en niet in aanraking te komen met metalen of ijzeren voorwerpen omdat deze allen electrisch geladen zijn een simpel ijzerdraadje kan voor oplossing zorgen omdat dan contact word gemaakt met aarde of zowel water( vaak is het beter een klein houten stokje hieraan te bevestigen zodat de lading via dit stokje kan worden geleid).
Diverse schepen in Zeeland melden dat hun schepen compleet electrisch geladen waren na fikse regenbuien maar hoorden geen onweer en stonden voor grote vragen dus bij deze een Statische lading is een enorm energieveld wat vrijkomt doordat wolkformaties frontaal op elkaar botsen en dus een enorm energieveld vrijkomt, het is echt raadzaam niets aan te raken omdat aanraking vrijwel direct dodelijk is vanwege de hoge electrische lading die deze bevatten.

Vriendelijke groeten verblijf ik Rene van den brink