Sunday, October 03, 2010

Reincarnatie,s....


Reincarnaties vinden plaats met de wortels in het vorige leven en de stam kruin, kroon bloem en vrucht in het volgende leven ontwikkelend.

Deze manier van reincarneren vind plaats op veel manieren en is erg moeilijk uit te leggen. Het in delen bestaan van onze galaxy word door vele wetenschappers uit het verleden bevestigd maar kan niet worden onderbouwd.

De manier van Nautilus is de meest waarschijnlijke omdat ook wij telkens waar we ook kijken tegen deze visie oplopen, Of we nu in India kijken, de Indianen stammen van Zuidelijk Amerika of Noord Amerika of bij de Zulu,s terecht komen ALLEN bevestigen deze manier van reincarnaties.

Het ontwikkelen van de nautilusring gaat dus puur op natuurlijke wijze opvolgend van de energie aan bomen gericht. Zodra de "boom" volledig ontwikkeld is verlaat de levensvorm het compartiment en begint aan een nieuwe reeks van nieuwe levens.


De oneindige circle of life LIJKT mischien onmogelijk maar word in veel geschriften, heroglieven en vele andere boeken onderbouwd. Ra de Zonnegod WIST al van te voren welke levensvorm hij zou aannemen in het hiernamaals.

De valkenkop en het menselijf symboliseerd de overgang van het mens zijn naar half dier zijn richting het halfgod zijn.

Het halfgod zijn symboliseerd niets meer dan het hogere boven ons. Door de "wortels" achter te laten" in het vorige leven blijft een connectieband met het heden bestaan en kan de informatie doorgegeven blijven worden.

Het hogere zal altijd ingrijpen in de vorm van de weegschaal zodra ook wij de poort van het hiernamaals betreden, dan zal de overweging gemaakt worden wat goed en of kwaadwillends is geweest, deze weegschaal zal onheroepelijk zijn en zal bij kwaadwillend een einde betekenen van de levens hieropvolgende.

Een goed leven opbouwen en je medemens helpende is dus van groots belang wil men voortleven in het hiernamaals. Vele " echte" heiligen zijn pas heilig geworden nadat zij waren herboren omdat de mensen over hen spraken vele duizenden jaren lang...

Het universum is dus slechts een klein stukje van onze volgende levens wat we nog mogen doorstaan. AL het Goddelijke is onbereikbaar voor ons als mensen zijnde puur omdat de wetenschap aanwezig is dat slechts een fractie van het god willen en of kunnen zijn genoeg zou kunnen zijn deze aarde en zijn volledige mensheid uit te roeien daarom word de kennis niet vrijgegeven te mogen zien wat wie en hoe de "God" is en of inhoud. Het weten is voelen, het voelen is weten omdat JOU energie wetende is zodra je voelt... Het gaat er niet om welke aanbiddingsvorm we willen geloven en of vasthouden het gaat erom welke vorm we willen aabidden om voort te willen leven...