Wednesday, October 27, 2010

JAAAA ik BEN Indigo..................................


Herkend u het ook ... woedeaanvallen van uw kind. moeheid, geslotenheid en niet durven praten over geesten, zien van verschijningen voelen van entiteiten...

Het is hoogste tijd om nu naar buiten te treden en eindelijk eens uw mond open te trekken. Antidepresiva hoeft niet als redmiddel gegeven te worden aan kinderen die intens bewust zijn en helderziend of voelend zijn. Bewust zijn te weten is een gave van de hoogste soort lieve mensen en is geen depressieve klacht maar behoord tot een nieuwe dimmensie kinderen, of mensen die weten wat gaande is.

Jarenlang is door de medische wereld de paranormale gave in een verdomhoek geschoven en zijn onze kinderen hier zwaar door gedupeerd omdat zij dachten gek te zijn maar niets anders door wisten te krijgen dan de waarheden welke onze voorvaderen en of moederen hen doorgaven. Nooit is er sprake geweest van daadwerkelijk naar buiten durven treden omtrent deze gaven en toch vraag ik u of smeek ik u dit nu te gaan doen voor de kinderen..

De medische wetenschap in Nederland is zeer tegendraads georienteerd tegen de paranormale wereld welke ons erg veel zal kunnen leren mits men hier meer voor open zal gaan staan.

Ook mij word al jarenlang het leven lastig gemaakt omdat ik jaren geleden ervoor uitkwam spirits te zien en informatie door te krijgen vanuit boven onze hogeren welke veelal erop gericht zijn pure informatie door te geven.

Het moet eens naar buiten worden gebracht dat erg veel mensen op zijn genomen in klinieken die daar niet horen, mensen die stemmen horen vaak voor gek zijn en worden verklaard. Het moet eindelijk eens gezegd worden dat boven alles ziet en alles hoort wat voor ons als niet mogelijk geacht word.

Ik vraag u dan ook of smeek u dan ook met klem treed naar buiten toe zodat eindelijk de waarheid openbaard zal kunnen worden en aan alle oneffenheden op deze aarde eindelijk een einde zal kunnen komen omdat we de connectie hebben mogen kunnen hervormen van onze aarde de ziel en de bovenwereld.

Dus heeft ook uw kind last van woedeaanvallen HD Hd of andere zogenaamde verzonnen "aardse aandoeningen" vraagt u dan ook eens af en luister eens wat uw kind te vertellen heeft voor het aan de anti depresiva te zetten,of ergens in een kliniek te stoppen waar zij/hij niet thuishoort.

Indigo zijn is iets waar je trots op mag zijn Indigo zijn is iets waar we zeer zuinig op behoren zijn omdat zij de ogen voor ons zijn van de toekomst en ons die informatie kunnen en mogen verstrekken die nodig is ons leven minder ongemakkelijk te maken en de omgang beter te vinden tussen de dood/ levencyclys waarbij de spirit, geest en ratio onlosmakelijk aan elkaar verbonden is of we dit nu willen of niet..

JA ook ik ben Indigo en heb me jarenlang mee laten "slepen" naar doktoren en psychologen om onderzoeken toe te laten naar mijn zien, nooit hebben zij kunnen weten wat ik inmiddels heb mogen zien weten en voelen.

Nu reeds jaren later is menig persoon geschrokken omdat de waarheid vele malen dichterbij was dan men dacht..

De enige waarheid die u kan zien en voelen is de waarheid die je enkel kan vinden in jezelf, ook JIJ bent Indigo maar hoeft enkel dat bewustzijn te openen van de Pineal Glant. Het bewustzijn van je eigen ik zijn...de samenspan vinden tussen de chemie van de geest en het hier en nu..

Daar vrede in vinden schenkt een ieder die rust toe voor de rest van hun levens dingen beter te begrijpen, angsten beter aan te voelen en het zien in betere banen te geleiden..

Laat u niet van de wijs brengen, ga NIET aan de antidepresiva en laat u niet van de kast naar de muur sturen omdat u wel mag weten, zien en voelen.. Juist DAT heet Indigo.. wees daar trots op...en durf ermee naar buiten te treden het is de tijd om iedereen te laten zien dat het WEL normaal is met de spirits te spreken, het WEL normaal is de spirits te zien en het WEL normaal is naar hen te luisteren in goede vrede en respect voor alle natuurwetten en Goden en of aanbiddingsvormen.

Lieve ouders ook U bent het verplicht uw kind die toekomst vol rust te geven die het toebehoord... "SAFE THE CHILDRENS..."

Voor die medische wetenschap die denkt dat met chemie dingen kapot gemaakt kunnen worden geef ik een erg duidelijk antwoord, Alles is overkoepelend en groter boven ons, de aardse menselijke kracht is slechts de kracht die een druppel toevoegd aan de boom om alle bladeren tot leven te roepen, hiervoor zijn ontelbare druppels voor nodig de levensstroom van de boom te waarborgen.

Chemi is datgene jij in JOU gedachten toe wilt laten, de ECHTE chemie is de chemie die plaatsvind tussen de spirit de belichaming en de electronische belading van de heilige geest. Niets zal datgeen zijn wat het lijkt, zo ook voor een ieder die dacht een nieuwe wereldorde te kunnen creeren zonder toestemming van boven, of een ieder die niet vanuit waarheid en of kracht gehandeld heeft de zwakkeren te helpen waar zij kunnen..

De chemie van het menszijn zal pas wakker worden als men samenbundeld in alle krachten, in liefde en voorspoed voor alles wat ademt en leeft.. daar behoren ook de doden toe ALLES ademt en leeft...

Liefdevolle groet,

Rene van den Brink