Friday, October 01, 2010

Het is niet de schoonheid die "verdwenen" is op onze aarde maar het bewustzijn van ons mens zijn..

Het is niet de schoonheid om ons heen die verdwenen is maar het bewustzijn van ons mens willen zijn.

We kunnen en mogen niet spreken van illuminaties of kwaadwillenden als we zelf niet meer bewustzijn dan het diepvriespak wat te koop ligt in onze supermarkten. We zijn de weg van het leven volledig kwijtgeraakt en denken alles beter te weten beter te kunnen en vooral beter te willen opdragen aan onze kinderen.

Hoe leggen we kinderen van onze volgende generaties uit dat de dingen die nu gecreerd worden gebasseerd zijn op het kapotgaan en het sneller willen creeren van verkoop niet rekening houdende met de eeuwige cyclus van het leven. Hoe massaal wij dingen ook willen creeren moeder natuur bouwt dit op natuurlijke manier weer af en zal zorgen dat de cyclus weer hersteld word.

Hoe mooi zou het zijn als de mens in deze tijd van verlichting tot TIJDIGE inkeer kon komen en dat de werelden zoals nu al gebeurd is in de boven en onderwereld ook op aarde tot elkaar durven en kunnen komen. Hoe mooi is het als we leren informatie te verspreiden om te beseffen dat elk woord wat wij dit universum insturen word opgeslagen en word verspreid. Hoe mooi is het als de mens tot inkeer gaat komen dat zelfs het diepvriespak in de winkels een hele story vooraf kennen maar dat de tijd van inkeer pas zal komen als jij dit zelf wilt toelaten.

Wat ik, mijn vader en de velen om mij heen onbegrijpelijk vinden is dat de mens niet beseft en niet wilt zien hoe mooi de aarde in zijn kunnen en omgevingen is maar dat de mens ondanks zij DENKT veel te zien volledig blind gemaakt is door uw leefwijze, de gewoontes en vooral de hebzucht iets te willen hebben wat nooit van jou zal kunnen zijn... de aarde is van ons allen niemand van ons alleen..

Waarom is uw mensheid zo gericht op het kapotmaken van de dingen in uw eigen omgeving en het ontrekken van grondstoffen van een aarde met zulke ongelooflijke schoonheid zo dichtbij.. waarom moet alles van wat zo ver weg is vele malen mooier zijn dan datgene in uw eigen achtertuin...


Word bewust en creer uw eigen guardian van het ik willen zijn.. JIJ bepaald wat JIJ wilt zien..... Avatar... meer dan u denkt..

Ik groet u nederig,

Liefdevolle groet,

Rene van den Brink

Veenendaal Nederland