Saturday, March 17, 2007

Wist u dat...

Via dit schrijven wil ik eens iets anders aangeven wat me eigenlijk al jaren bezig houd.

Hoe ver moeten mensen gaan willen ze wat geloven, in welk opzicht in welke visie kunnen we dit plaatsen en sterker nog welk gevoel plaatsen we hierbij?

Wel ik heb een aantal punten voro u op een rijtje gezet en zal deze colom erg kort houden vanwege ook voor mij het weekend.
dus bij deze;

Wist u dat;

99 % van slachtoffers tijdens natuurrampen vaak van te voren ingeseind worden maar vaak niet geloven wat komen gaat.
Wist u dat 99 % van slachtoffers van natuurrampen vaak op het gevaar af loopt en zo niet kan zien wat komen gaat.
Wist u dat mensen dingen toe laten zodat het ook ZAL en KAN gebeuren.
Waarom zijn wij mensen zo naief en gaan alleen van het goede van mensen uit terwijl we in zon gemanipuleerde wereld leven MAAR DEZE OOK ZELF TOELATEN.

Wist u dat met elk middel een leven boeiend gemaakt kan worden maar vooral ook een positieve draai gegeven kan worden aan leven.
Vrijheid iets is wat meeste mensen niet eens weten, vrijheid is de creatie vinden voro vergeving om te kunnen zorgen dat je volledig vanuit liefde kan leven.
Liefde bestaat uit geven, liefde toelaten, vergeven ondanks ALLES wat u aangedaan word toch die kracht vinden te vergeven.

Als wij als mens eens tot besef zouden komen dat ook de ramp in 1953 voor onmogelijk werd gehouden maar al eerder zeer verwoestend haar sporen na heeft gelaten maar door tijd word mens ook vaak laks en zal dingen vergeten en is dus niet meer allert voor gevaar wat komende is.
diep in het menselijke onderbewustzijn van mensen is een alarmsysteem ingebouwd wat wij vaak moeten zien als zintuig maar dit NOG niet willen erkennen, intuiti en vaak instinct want ja ook een mens heeft instinct.

Hoe ver moet een mens gaan om bewijzen te verzamelen TOTDAT Mensen je willen geloven. wel ik denk het niet dat dit ver hoeft te gaan want te werken vanuit stille kracht en de dingen over laten aan moeder natuur is vaak het beste wat mensen overkomen kan maar een ding ben ik het niet mee eens met erg veel mensen. een keuze in ons leven hebben we niet voor niets gekregen zo ook het gevoel vanuit ons onderbewustzijn, ik geloof dat wij als mens in het bezit zijn van alle 13 zintuigen die ons menselijk lichaam rijk is maar dat we enkel pas 5 zintuigen daadwerkelijk ontdekt hebben.
Waarom moet een mens eerst zien voordat ze gelooft waarom kijkt ze niet terug naar hetgeen er gebeurt is en maakt dan uit ruines en andere opgravingen op dat de aarde een groot levend organisme is maar de mens nog voor geen 1 % weet wat werkelijk in de natuur plaatsvind.

eens komt een dag dat wij door zullen hebben dat het creeren van dromen word bepaald door de mens zelf, toelaten van dingen behoort tot de keuze die de mens heeft in het leven u kiets voro overleven of voor de dood als u nbiet allert blijft op hetgeen er komen gaat.
Hoe lang wilt u nog voor de gek gehoude worden door mensen die zich mooi voor doen als wetenschapper maar niet weten waar de klepel van de klok bevind om de klok ook daadwerkelijk te laten lopen.

Wel dan zeg ik u bij deze ik ben geen wetenschapper, ik ben iemand die MAG channelen via de kosmopilaanse stelsels u die juiste informatie door te geven die velen anderen met opzet u achter hebben gehouden, wel een duidelijk antwoord mag ik u geven vanuit moeder GAya, laat dit lot aan boven over zij beslist wat wel en wat niet goed was want een dingen staan mensen niet bij stil de natuur zit zo perfect in elkaar dat als wij in tijden van nood de " vlinder" mee helpen zijn cocon "open te knippen" dan zal deze vlinder nooit de kracht en de praal vinden te mogen vliegen te mogen genieten te mogen ervaren maar vooral te mogen delen in kennis in passie en in spirit.

Overleven is zeker weten dat voelen een zintuig is wat onderschat werd, ook de dimensionale zintuigen van dieren geven overduidelijk aan dat als rampen komen zij een overduidelijk alarm melding krijgen in hun bewustzijn om tijdig naar veilige gebieden te trekken dit noemen wij intutie en behoort ook tot het mensenlijke zintuigsysteem.

Wat doet u allert zijn en POGEn te gaan overleven of dingen toe laten net zo lang tot uw leven hieraan gegeven word.

Ik niet ik heb een andere weg ingeslagen en ben vastberaden niet meer om te draaien op deze weg, want nee er komen geen miljoenen ufo,s ons redden en nee we stomen niet op het einde der tijden af maar juist een nieuw begin ofwel wedergeboorte genoemd der aarde.

Ik blijf niet in een negatieve sleur zitten die denkt dat mensen in een BV net pak betrouwbaar is helaas is de mens te lui geworden haar juiste zintuigen te ontwikkelen om zo elk gavaar van te voren aan te zien komen, MITS zei lui is of te naief de krachten der natuur heeft onderschat.

een vreemde tegenstrijdige colom met een overduidelijke boodschap voor degeen die deze colom diverse malen leest, alleen de juiste tekst connecite zal gevonden worden door herkenning in de juiste dna.



Vriendelijke groet, Rene van den Brink

Ik wens u bij deze een fijn liefdevol weekend toe.