Thursday, March 15, 2007

Tja let goed op het weer ;-) denken is creeren denken dat je ziek word bepaald ook je ziekte...

Griepepidemie minder hevig


RIJSWIJK (ANP) - De griepepidemie in Nederland lijkt deze week iets minder hevig dan voorgaande weken. Meldden zich in de voorgaande weken ongeveer 82 op de 100.000 mensen bij de huisarts met griep, deze week lijkt dit aantal teruggelopen tot bijna 68 op de 100.000.


Toch wilde het Nationaal Influenza Centrum donderdag nog niet van een daling spreken. Ook in andere Europese landen lijkt de griepactiviteit gestabiliseerd.

Opmerking; de denkwijze van mensen word ten zeerste onderschat.
onze denkwijze bepaalt vrijwel alles in onze directe leefomgeving maar ook alles wat daar omheen gecreerd word zoals het weer zon en regen.
Wij als mens zijn in vele staten de kracht zal erg langzaam herontdekt worden door de wetenschap. als een oeroud gezegde blijven wij zeggen dromen is geboorte van creatie en behoort tot de magic van het leven omdat niet zichtbaar is gemaakt word ook niet aangenomen dat deze waarheid aanwezig is maar hoe onderschat werd de denkwijze van mensen want ja alles bestaat en word gecreerd vanuit energy de gode zijde of de kwade zijde..

uw keus bepaalt u leven, teruggekeerd om een les te leren welke we niet wilden leren net zo lang tot we deze les wel door hebben en dan pas het licht zien.