Monday, March 19, 2007

"Het water stond Nederland opnieuw aan de lippen"

Wederom is gisteren een extreme situatie ontstaan aan de Nederlandse kusten.
Extreem hoog water heeft veel schade veroorzaakt aan de paviljoens die veelal in opbouw waren aan de Nederlandse kust.

Veel materiaal is weggedreven in zee omdat het water zo exteem hoog kwam te staan dat slechts een enkele meters van de duinen af het water letterlijk en figuurlijk Nederland aan de lippen stond.

Een combinatie van harde wind en regen met ook de wind direct op de kust zorgde ervoor dat er sprake was van exteem hoog water.

Ook andere delen in Nederland hebben nog steeds te maken met hoogwater zo is bijvoorbeeld de maas weer buiten haar oevers getreden en ook op het ijselmeer kwamen diverse boten in de problemen door de harde wind en de hoge golven.

Nederland staat letterlijk en figuurlijk aan de vooravond om natte voeten te krijgen, door de wisseling der polen zal ook het magnetische veld waarmee de zon zowel de maan haar eb en vloed regelt uit balans raken en is sprake van zeer grote schommelingen van zeeniveau,s.
Ook hier word de wetenschap mee gemanipuleerd omdat het zeeniveau zeer wisselt van dag tot dag en direct te maken heeft met de aantrekkings kracht en het afhouden van de zon en de maan.