Sunday, March 18, 2007

einde van een gemanipuleerde wereld komt in zicht

Zoals een ieder kan vernemen zijn wij groots begonnen wereldwijd met het naar buiten brengen van de werkelijke waarheid wat zal leiden tot een verbetering van osn totale leefklimaat wereldwijd.

Zoals een ieder idem heeft kunnen vernemen geven wij via diverse middelen wereldwijd onder andere deze site de channelingen door met moeder gaya ofwel moeder aarde welke symbool staat voor leven.
Aankomende maanden zal zal groots sprake zijn van herstel op vele plekken wereldwijd welke zal zorgen voor een totale verandering van ons systeem zoals die nu gecreerd is door hogere machten.

Grote continentale breuken zullen zich gaan openbaren welke zeer grote gevolgen zullen hebben voor miljoenen mensen in deltas valeien, bergen maar vooral langs de grote atalantische oceanen wereldwijd.
Hier zal sprake zijn van grote chaos nadat bekend zal worden gemaakt wat werkelijk gaande is met moeder aarde.

Gezien de uitwerking van een zeer groot plan wat vanuit stille kracht zal worden is gekozen om alleen via de positieve kracht der natuur te werk te gaan en gebruik te maken van de hoogste frequentie waar het menselijk bewustzijn mee te bereiken is nl de ether.

Aangezien de winden reeds aangepast zijn zullen nu de aardlagen nieuwe leylijnen gaan volgen welke grote gevolgen zal hebben voor het dierenrijk.
Vanuit de ether zult u reeds merken dat wij op diverse plekken wereldwijd kenbaar hebben gemaakt op welke plaats wat staat te gebeuren.
De ether zal hierbij als een van de middelen gebruikt worden deze kennis via de kosmos door te geven wereldwijd.

tegenhouden of het voorkomen van dit grote plan is onmogelijk geworden omdat zij zich reeds in haar laatste stadia bevind de ompoling zelf van het aardmagnetisch veld.
De volledige wetenschap zal wereldwijd gemanipuleerd en gedessorienteerd worden doordat kennis die doorgegeven word via overheid sites niet meer overeenkomt met de daadwerkelijke waarheid zo ook het nieuws vandaag dat pensioenfondsen waar wereldwijd verplicht aan betaald moet worden een duidelijke geldbron is voor de wapenindustrie die aangevuld word door overheden zoals uit de VS.

Niet lang zal het meer duren en ik vraag u dan ook via moeder gaya moeder van leven moeder der aarde moed te houden en nog geduld te bewaren maar vooral vetrouwen te hebben in hetgeen wat wij laten creeren nl "the sunshine lands".

Een nieuwe wedergeboorte in de vijfde zonpassage van de zonnestelseels zal zorgen dat wij in een andere baan rond de zon worden gestuurd welke compleet voor verandering zal zorgen van ons magnetisch veld en AlLES wat daaromheen hangt.
Uw volledige apparatuur zal het af laten weten tijdens deze ompoling omdat het magnetisch veld stil zal komen te liggen tijdens deze wisseling van de polen.

DE wedergeboorte zal nu spoedig plaatsvinden en vanwege gevaar vanuit diverse hoeken wereldwijd is besloten deze exacte data NOG NIET vrij te geven.
Wereldwijd zal de mensheid ingelicht worden wat gaande is maar vooral wat komen gaat en toch is het de keus aan de mens zelf te overleven of niet.
99% van de getroffen personen tijdens herstelplaatsingen ( natuurrampen) vinden de dood doordat zij niet willen geloven wat komen gaat en de dood gewoon toe lieten doordat naieviteit de bovenhand kreeg.

Lieve medeaardmens, de komende maanden zal ook u groots getuige worden van verandering van alle velden op en rondom de aarde deze zullen kenbaar gemaakt worden via uw hoogste frequenties de ether.
Ook de ether zal plaats maken voor nieuwe frequenties welke zullen geplaats worden in een enkel kwartsdraad op uw aarde op de 96e breedte en lengtegraad vanuit de nieuwe coordinaten.

Ik heb reeds aan u aanmogen kondigen de wedergeboorte der aarde wat mij een zeer groe eer mocht zijn te mogen doen.
Ik heb mogen gebruik maken van alle krachten der moeder natuur, wij zullen reeds de grote schoonmaak voor u in werking zetten de wereld te gaan creeren om te leven zoals leven bedoeld is.

wij creeren voor u the sunshine lands vanuit stille kracht houd moed behoud uw kracht want de tijd nadert.


Channeling =gaya2147gedichristi3182007