Tuesday, November 22, 2005

verdere uitleg weerspiegeling der aarde

De dampkring,

rond de aarde bevindt zich een laag van verschillende gassen dit noemen wij de dampkring.
in verhouding tot de aarde is zij nauwelijks dikker dan een sinasappelschil, na ca. 1000 km gaat de dampkring over in het "zwarte vacuum van de ruimte".
Zonder deze dampkring zou de aarde er net zo "doods" uitzien als de maan.
de damkring geeft ons lucht om te ademhalen en water te drinken, houd ons warm door het van nature aanwezige broeikaseffect wat tot in de miljoenste seconde perfect is geregeld.
Deze damkring bestaat uit een 18 verschillende lagen die er allemaal voor zorgen dat de circle of life ontstaat ( bomen veroorzaken wolken, wolken veroorzaken regen en of vuur). enkele voorbeelden zijn: magnetische velden; zorgen ervoor de de afstand tussen de wolken en ook neerslag perfect geregeld blijven, deze zijn echter nu het grootste probleem doordat er grote ontbossing is ontstaan is deze laag uit balans geraakt en komen in botsing met andere aardlagen en zal tevens erg grote consequenties hebben wereld wijd. enorme superstormen zullen losbarsten over de aarde ( onweer waar kracht niet te meten is omdat alles wat in haar omgeving is door straling en magnetische velden vernietigd word ( zie bericht in deze site eerste tekenen zijn begonnen, canada en australie, 59 koeien ineens getroffen door bliksem))
onze exosfeer is de laag die ervoor zorgt dat de aarde beschermt word voor de straling van de zon, en als schild tegen neerstortende metheorieten.
om een duidelijk beeld te krijgen geef ik u hier ene indruk hoe de atmosfeer inelkaar zit;

De thermosfeer rijkt tussen 80 en 300 km. ( regelt onze temperatuur en beschermt voor afkoeling)
de Mesosfeer rijkt tussen de 50 tot 80 km. dit zijn d elagen waar de magenetische velden en electrische velden zich bevinden.
de stratosfeer 12 tot 50 km. dit is de laag waar de wolken zichtbaar over ons heen glijden. ( voor ons zijn diverse lagen zichtbaar mar grotendeels niet zichtbaar, bij het opzetten van de juiste zonnebril zut u snel inzien dat deze lagen normaal perfect over elkaar heen moeten glijden maar nu telkens botsen, dit kunt u erg makkelijk zie doordta wolken op elkaar botsen en ineens alle neerslag naar beneden laten storten. ( india 2005, in 24 uur tijd 1,5 mtr water.)
en de laag waar wij ons in bevinden heet de troposfeer, 0 tot 12 km.
de dampkring zelf bestaat voor 99 % uit maar twee verschillende soorten gassen waaronder stikstof 78 % en zuurstof 21 % de overige % bestaat uit kooldioxide 0.03 % en argon 0.93 %.
in onze stratosfeer bestaat een zeer kwetsbare laag ozongas deze is vaak te herkennen aan de laag paarlemoerwolken die zich op een hoogte bevinden van ongeveer 22 - 24 km hoogte dit is ook de lasag waar wij gebruik van maken als we in het vliegtuig zitten.
de weerspiegeling is het meest te herkennen in het voorjaar boven de noord en de zuidpool, doordat hij elk jaar steeds langer open blijft, dit komt puur doordat de boskap wereldwijd zulke drastische vormen aan neemt dat deze lagen niet meer gevoed worden door de benodigde gassen die onder andere bomen verwekken.
eigenlijk is het antwoord erg simpel;
als je twee magneten neemt kan je erg simpel een test uithalen door de twee tegenpolen vlakbij elkaar te houdne kan je de magneet aantrekken en afhouden, dit is ook het geval met de aarde en is eigenlijk een grote gigantische magneet die reageert op de zon en de maan; het afhouden en aantrekken ( in ons begrip; eb en vloed)
de magnetische noordpool ligt op dit moment op 70 graden N en 100 graden W op eiland prince of wales. in canada.
doordat onze aarde uit een geodynamo bestaat ( metalen kern van de aarde) reageert deze op de 0.00001 seconde perfect als magneet op de zon en de maan.
net als de magnetische zuidpool verschuift deze eens in de 200.00 jaar echter heeft de mens ervoor gezorgd dat dit nu in een stroomversnelling bevind en niet plaats zal vinden rond 2095 volgens de meeste wetenschappers maar zich zal plaatsvinden rond 2007 tot en met 2014 met de zeer ernstige gevolgen dat rijwel de gehele wereldbevolking op de vlucht zal moeten voor de klimaatverschuivingen, enkel doordat een groep mensen erg allert is op hetgeen er staat te gebeuren zullen zij tijdig door hebben naar welke plaats op welke tijd zij moeten gaan om te mogen overleven, deze boodschappen worden reeds wereldwijd via stille kracht verstuurd via radio, televisie en cd,s , video,s en zang en dans. ( deze zullen echter alleen de personen herkennen die hiervoor allert gemaakt zijn door de boodschappers die ditweer van boven uit door krijgen.
de reden dat de klimaatproblemen zich zo drastisch zullen uitbreiden en geen tijd meer zal zijn voor vluchten is dus dat de mens zelf haar beschermlaag rond moeder aarde vernietigd heeft. deze is erg simpel te herstellen maar zal de denkwijze van miljarden mensen op deze aarde moeten veranderen anders graven wij binnen 10 jaar ons eigen grag compleet en zal door de kracht van de zon en door de straling ( die vrijkomt nu waardoor kanker en diverse andere ziektes onstaan) 97 % van de wereldbevolking het mogen gaan ontgelden enkel de groep mensne die allert is gemaakt door de boodschappen wereldwijd.

houd dus goed uw "lichtbaken" in de gaten want zonder hen zult ook u hopeloos ronddobberen op de eindeloze oceanen.


Rene van den Brink Veenendaal the Netherlands