Sunday, November 06, 2005

presentatie nieuwe logo the embassadorion group

ontwerp nieuw logo the embassadorion group.

De olifant staat als symbool voor het meeste trouwe dier wat zorg draagt met zijn nabestaanden.
Deze zal altijd terug keren naar de plek waar de voorouders zijn overleden.
door goede gedachten naar de overledene te sturen vraagt ze bescherming voor gevaar.
De strekkende poot staat voor het allert blijven voor komend gevaar, de knielende poot staat voor respect en waardering voor alles wat ademt en leeft maar vooral voor de kosmos en het universum, leven is voortbestemd en de boeken zijn allang beschreven voordat we geboren zijn, echter willen we vaak niet geloven dat vaak een andere aangewezen weg de juiste weg is, echter zal de les geleerd moeten worden alvorens de mens wil luisteren, want hoe moeilijk is hetgeen te moeten verlaten wat osn vertrouwt is maar hoe mooi kan die nieuwe weg wel niet zijn die de toekomst voor ons in petto heeft.

Het symbool ying yang staat voor het verschil in rassen en culturen op Moeder aarde en is geuit i creme met zwart, de grijze lijn bevestigd de neutrale zones wereldwijd die compleet neutraal staan, deze mensen of gebieden hebben geen voorkeur maar laten het leven zo komen als het mag zijn, maar zijn allert voor komend gevaar doordat ze de boodschappen kunnen lezen in wind water vuur lucht en aarde. De grijze lijn geeft ook weer de samensmelting van culturen en rassen die plaats gaat vinden hier in Nederland en in ons spiegelbeeld en tevens moederland Zuid Afrika. Onze beide landen liggen op dezelfde breedtegraad en lengte graad volgens de heilige meetkunde berekend.
Ook staat deze lijn voor de wedergeboorte van een leven, elk mens maakt verschillende wedergeboortes mee in haar leven en verblijft op dat moment in een grijs gebied. ( neutrale zone)

De golvende vlammen om het logo heen symboliseren in zilver de maan en in goud de zon.
deze werken vanuit alles en in spiegelbeeld vandaar dat gekozen is de vlammen in spiegelbeeld ( tegenovergestelde richting, ofwel het aantrekken en afhouden van..) te late werken.

de ronde vorm is gekozen omdat deze symbool staat voor het Goddelijke de ronde cirkel is het symbool van GOD omdat wereldwijd een personage aan God is gegeven maar vanuit de oeroude meetkundes duidelijke keuzes zijn gemaakt voor de ronde circle als symbool voor de "Goddelijke zon".
Ook zult u als u langer kijkt de richtingen gaan zien van de 8 hemelpoorten.

Ons logo bestaat uit de perfecte samenhang voor het afdwingen van respect en waardering vanuit liefde, want enkel liefde kan gaan zorgen dat zwarte sterren zichtbaar worden.

Wij als groep zijn klaar om ons op te gaan maken voor de komende dimensie.

Hopende u voldoende geinformeerd te hebben, de internetsite,s zullen u op de hoogte gaan houden van de komende ontwikkelingen wereldwijd,

Met vriendelijke groet verblijf ik,

Dirk Christians Compartiment of the Netherlands