Saturday, November 26, 2005

tekenen zijn vrijgegeven..

Vanacht is begonnen met het geven van de juiste tekenenen weredlwijd die mensen het posisieve weer in werking te laten treden.
echter mogen wij de weerspiegeling niet tegenhouden omdat dit de heilige regel is die vanuit boven word gestuurd.
wel hebben wij vele aardmensen kunnen waarschuwen voor hetgeen er komen gaat en de poorten getoond.
water is begonnen in samenwerking met wind om da aarde te gaan helpen in het goede terug te laten keren.
ook water is erg kwaad geworden omtrend de mensheid aangericht heeft op deze aarde.
hier zal helaas de mens zeer zwaar voor gestraft worden wereldwijd, dammen zullen breken, chaos zal ontstaan doordat mensen niet meer weten waar ze heen moeten gaan, superstormen zullen ervoor zorgen dat aparatuur door de mens gemaakt volledig uitgeschakeld zal gaan worden ( magnetische velden. onweer)
deze zullen zo krachtig zijn dat vluchten niet mogelijk meer is flitsen zullen zo hevig zijn dat blindheid al ontstaan. onweersklappen zullen zo hard zijn dat gehoor zal klappen, ook zal de zee speigel de komemde jaren gaan beven en verplaatsen. aarde al ineenzakken en de landmne die het meeste aan geld hebben gedacht worden hier het zwaarst mee gestraft.
het kappen van de tropische regenwouden word ten zwaarste aangerekend.
deze zullen zorgen dat grote stukken aarde zichzelf zullen herstellen, dijken zullen als luciferhoutjes knappen en ook Nederland zal haar voeten ditmaal niet droog houden, echter is de grootste waarschuwing nodig voor de blackholes, zij zullen toeslaan op momenten dat ud dit niet door zal hebben .

de boodschapen worden bezorgd door de meeuwen die op dit moment de mensne de boodschappen doorgeven. ( dit is niet met het menselijk oor te horen maar word via onderbewustzijn opgenomen.)

allertheid is geboden nu!

Vriendelijke groet verblijf ik met de lach der Zon.

Rene van den Brink