Sunday, November 06, 2005

dagboek 6 november 2005

ik heb besloten vanuit een andere hoek u uitleg te gaan geven zodat het ook begrijpelijk gaat worden voor iedereen.
Volgend stuk behoort tot de group war of goodnes ( zie uitleg elders in rubriek)
dit stuk stond geschreven in water en ijskristallen. ( ijskristallen geven hun vorm naar mate de energie is, zie boek; water weet het antwoord van masaru emoto isbncode; 90-202-8370-7)

ook een vloek kan vanuit water en ijs te werk gaan, onze toekomst staat beschreven in ons dna en kan "gelezen" worden in wind water vuur lucht en aarde.
door geen respect te hebben voor onze "doden" ontstaat een vloek die een ieder zal doden welke in de omgeving komt van de betrokken persoon.
Iets zeggen gebeurt ook altijd!!! let op en pas op want woorden zijn voeding dus wees allert, wens nooit iemand dood want iemand die daar niet voor afgeschermd is zal daar zeker vatbaar voor zijn en zal ook gebeuren uiteindelijk.
werk met licht en liefde alleen dan kan genezing van de complete ziel en chakra plaatsvinden. Hieropvolgend een voorbeeld dat het geen fake verhalen zijn!!!
ook een dergelijk geschreven waargebeurd stuk elders in deze rubriek geeft aan dat respect voor de "doden" zekers op zijn plaats MOET zijn. ( zie artikel vrouw in belgie komt om doordat grafsteen op haar valt terwijl zij haar behoefte deed. dus wees allert leef uit liefde, geef uit liefde en deel met uw medemens. ik heb reeds mijn plaats ingenomen om voor u als lichtbaken te mogen gaan functioneren.
een ieder die ons mee wil gaan helpen onze visie door te gaan gveen wereldwijd zodat we de komende rampen nog kunnen gaan proberen te voorkomen erg graag want elke druppel is nodig om een oceaan te kunnen zijn.


Dirk christians



Buitenland


za 5 nov 2005, 20:19
Vloek van ijsman herleeft door dood onderzoeker
BOLZANO/SYDNEY - De recente dood van een wetenschapper heeft de speculaties rond de vloek van de ijsman tzi aangewakkerd. Al zeven personen die met de gletsjermummie te maken hadden, zouden door toedoen van het ruim 5000 jaar oude lijk zijn gestorven.


De bioloog Tom Loy analyseerde genetisch materiaal van de prehistorische jager. Hij stierf onlangs in Australiƫ onder onopgehelderde omstandigheden. Hij werkte aan een boek over de oudste en best bewaarde mummie ter wereld. Loy leed aan problemen met zijn bloed sinds zijn contact met tzi, vertelde zijn broer aan een Australische krant. Hij sloot echter elke verdachte omstandigheid uit.

De bergbeklimmer die de bevroren mummie in 1991 ontdekte, de Duitser Helmut Simon, kwam vorig jaar tijdens een onverwachte sneeuwstorm om het leven. Hij stierf niet ver van de plek waar hij tzi in de tztaler Alpen had gevonden.

De leider van Simons reddingsteam stierf een uur na de begrafenis van de bergbeklimmer. De oorzaak was een hartaanval, hoewel de 45-jarige in goede gezondheid leek.

De forensisch patholoog die tzi uitgroef, Henn, kwam in 1992 bij een auto-ongeluk om het leven. Hij was op weg naar een persconferentie met „spectaculair” nieuws over de mummie.

De gids die Henn naar de vindplaats in de Alpen loodste, stierf kort na de patholoog. Deze bergbeklimmer Fritz werd getroffen door een lawine. Hij was het enige slachtoffer van de groep waarmee hij onderweg was.

De enige filmmaker die de opgraving documenteerde, ging kort na de opnames dood door een hersentumor. De archeoloog die gold als tzi-expert, Konrad Spindler, bezweek aan complicaties als gevolg van multiple sclerose.

De sterfgevallen rond tzi doen denken aan de verhalen over de vloek die zou rusten op de beroemdste mummie in de geschiedenis, het lijk van farao Toetanchamon. Doordat ze zijn graf schonden, zouden veel leden van de opgravingsploeg door de vloek van Toetanchamon zijn getroffen.