Saturday, November 05, 2005

dagboek 05 november 2005

Beseffen tot bewustwording...

lopend op de weg van het leven beseffen we en worden steeds meer bewust dat hetgeen er nu gaande is door de mens zelf gecreerd is maar zekers weer terug te draaien is.
OOk de vele rampen die aan de voordeur staan zijn zeker te voorkomen maar door geen gehoor te krijgen bij zowel overheid en erg veel andere personen die ons niet WILLEN geloven lijkt alles nu toch te gaan gebeuren.
Wij zullen als groep erg hard werken om zoveel mogelijk schade te beperken en de mensen tot bewustzijn te brengen voor hetgeen er staat te gebeuren de komende 9 jaar.
Te kunnen en mogen lezen wat er in wind en water beschreven staat mag ik als zeer groot voordeel zien maar herken ook vaak de momenten van mensen met de vraag waarom ik waarom? niet hij? of waarom is nu juist die uit ons leven verdwenen. wel het antwoord is vaak simpel en is de weg die we zelf kiezen jammer genoeg maar waar...
ons menselijk onderbewustzijn is zeer sterk is al voor onze geboorte vastgesteld in ons dna, " ons boek" is dus allang beschreven vordat we met het werkelijke leven beginnen, ons bewustzijn word ontwikkeld vanaf ons vierde jaar.
De meeste mensen vinden het erg moeilijk dingen te accepteren die anders zijn dan in hun vertrouwde omgeving past, het resultaat van niet willen luisteren naar die tekenen is een aan een aaneenschakeling van problemen en van leed.
Vaak MOET de mens dan ook eerst ongenadig op zijn ... vallen om de les pas te willen leren echter is het aan de lichtmensen zoals ons de "taak" die mensen in te laten zien dat de juiste weg de makkelijke is en niet de moeilijke over de vele hobbels en dalen die de moeilijke weg kent.
Te mogen luisteren naar " de stem" van het universum en de kosmos is mij als cadeau gegeven en mag ik zien als Goddelijk geschenk.
Vaak word vaak ongewoon gereageerd op niet dagelijkse gebeurtenissen maar zodra we er werkelijk voor open WILLEN gaan staan zult ook u gaan zien dat de aarde en het universum veel en veel mooier in elkaar steekt dan wij willen en kunnen denken, het is mij helaas niet bij machte u mee te mogen laten kijken wat voor een pure schoonheid er straks na de immense rampen gecreerd word want ook Nederland zal een leidersfunctie mogen gaan nemen wereldwijd.
Het paradijs is reeds in wording, want zodra u een beetje uw ogen opendoet merkt u overduidelijk dat er al lang erg hard word gewerkt om die plek te gaan verwezenlijken waar de mens kan gaan leven in vrede, rust en te leren delen met haar medemens, want ook vandaag stond weer een man compleet verbaasd te kijken puur omdat ik hem mijn parkeerkaartje aanbood van nog geen 0,50 eurocent zo te zien was zijn complete dag goed gemaakt maar toch vraag ik me weer af waarom is de mens nou niet gewend dingen te geven en te krijgen....? tja weggooien of doorgeven...
Ook dit werkt net als het doorgeven van generatie op generatie kennis mag niet stil blijven staan maar mag constant groeien en hoeft niet telkens volgens de boeken uitgewerkt te worden.
OOk ik heb de afgelopen maanden weer erg veel mogen geven en heb daar ook onwijs veel voor terug gegeven zonder dat die personen dat wisten , iets wat onbetaalbaar is en erg weining gebeurd.
Iemand die zomaar inbreekt en contact maakt met iemands hart en dezelfde taal spreekt tja... ook dan was voor mij vaak de vraag hoe krijg ik zo,n persoon overtuigd van hetgeen ik eigenlijk wil vertellen, wel het antwoord is loslaten en over laten aan boven want iemand beklemmen werkt alleen maar averechts en zal in negativiteit omslaan en puur door vrijheid te geven mag een persoon terug komen en zal later zien dat de waarheid veel makkelijker is dan de grote omweg met bobbels en valkuilen maar vooral leed. hetgeen wat u denkt creert u ook dus kijk uit!
Het is aan ons de keus zelf die weg te bewandelen van Hell of heaven. de keus staat in ons beschreven en is alang voorgeprogrameerd maar hoe lang moet de mensen leren om te gaan beseffen, te gaan beseffen om zich er van bewust te worden dat leren tot op de laatste dag dat we leven tot onze levenscyclus behoort.
Ik heb besloten om de makkelijke weg te bewandelen, te willen luisteren naar boven en zo de keus makkelijker te maken welke weg voor ons uitgestippeld is.

Wees niet bang voor wat komen gaat want de personen die gewaarschuwd zullen worden zullen op het juiste moment de juiste persoon tegen komen op de juiste plaats in het leven, want vaak als we niet willen dan gebeurt het juist en als het gebeurt willen we vaak niet beseffen dat we later bewust moeten worden hoe het universum te werk gaat.
Stel uzelf open voor licht dan zult u ook merken dan bestaat u ook uit licht want om licht te WILLEN ontvangen hoeft u enkel maar te " vragen" de deur open te mogen gaan zetten om te MOGEn zien, te MOGEN luisteren en te MOGEN beseffen, die keus is elk aan u.

Dirk Christians