Sunday, November 06, 2005

nieuws van de dag 6 november

Tornado doodt bewoners Amerikaans woonwagenkamp

Uitgegeven: 6 november 2005 15:30
Laatst gewijzigd: 6 november 2005 16:56

EVANSVILLE - Een tornado heeft zondag het leven geƫist van zeker zeven bewoners van een woonwagenkamp in de Amerikaanse plaats Evansville in de staat Indiana. Volgens een woordvoerder van het plaatselijke rampenteam scheerde de tornado in de nacht van zaterdag op zondag over het gebied.

In het zuiden van Indiana en in aangrenzend Kentucky zijn volgens hulpverleners in totaal zeker vijftien mensen om het leven gekomen door de tornado, aldus CNN. Circa honderd mensen liepen verwondingen op door de wervelstorm.

'Britten moeten betalen voor uitzicht'

Uitgegeven: 6 november 2005 09:01
Laatst gewijzigd: 6 november 2005 09:01

LONDEN - Britten die vanuit hun woning een prettig uitzicht hebben op een natuurgebied of golfbaan, moeten daarvoor belasting gaan betalen. Volgens een plan van regeringspartij Labour moeten belastingbetalers honderden ponden per jaar extra betalen als ze in een natuurgebied of naast een open gebied wonen.

Dat geldt ook voor mensen met uitzicht op zee, heuvels, bergen, meren of rivieren en eigenaren van een zwembad of tennisbaan. Woningen met een bovengemiddeld aantal slaapkamers, serre, grote patio of tuin, dakterras of balkon krijgen eveneens een hogere aanslag van de gemeentelijke belastingen, meldde The Sunday Telegraph.


De Britse regering bouwt volgens de krant aan een gedetailleerde database van alle woningen in Engeland, die voor het eerst in vijftien jaar worden getaxeerd voor gemeentelijke belastingen.

( opmerking; hoelang blijft het nog doorgaan wie is er nu ziek de overheid of de mensen ???
de mensen worden ziek gemaakt door de overheden wereldwijd, de mens is van nature zeer vredelievend maar door dit soort grote onzin te gaan verzinnen gana we rechtstreeks op een wereldwijde oorlog af, enkel zal deze plaatselijk uitgevochten gaan worden tegen de overheden aldaar.
eerlijk of puur machtsvertoon.... ik vind het niet gek dat overal ter wereld rellen uitbreken, mensen worden het spuugzat maar toch vraag ik u met klem kalm te blijven want enkel dan kan de aarde zich gaan herstellen.
dirk christians)