Sunday, November 06, 2005

nieuws/uitleg 6 november

Buitenland



zo 6 nov 2005, 09:11
Zware naschok gevoeld in Pakistan
ISLAMABAD - Een zware naschok met een kracht van 6,0 op de schaal van Richter heeft het noorden van Pakistan zondag getroffen. De naschok was de zwaarste sinds de aardbeving op 8 oktober, die een kracht had van 7,6 op de schaal van Richter. Door de aardbeving kwamen zeker 73.000 mensen om het leven en raakten 69.000 mensen gewond.

De naschok werd volgens de seismologische dienst in het land gevolgd door twee zwakkere naschokken. Het is niet bekend of de schokken schade hebben veroorzaakt, maar de bevingen zorgden wel voor grote paniek. Mensen renden de straat op uit hun huizen en tenten om zich in veiligheid te brengen.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Opmerking en uitleg; door deze aanhoudende zware naschokken word de grond in de blackholes steeds een stukje verder naar beneden "getrokken" waardoor het wachten is totdat ze blackholes als eerste in de grote olieregios zullen inklappen. ( te vergelijken met een zandloper)
het enige wat nog kan is de mensen veilig weghalen uit deze gebieden en ze in veilge regios onderbrengen.
ook in Nederland en de regio,s zijn blackholes te vinden ( noordoostkust Engeland) en zullen ook in gaan storten , dit is puur een herstel van de aarde en de boosdoener mag niet alleen gezocht worden bij de grote oliemagnaten wereldwijd maar vergeet vooral uzelf niet want elk mens wil zo graag mee reizen en meedoen met de aardse dingen die elke dag weer zo aantrekkelijk zijn ik ook!
De blackholes worden nader uitgelegd in de komende weken op deze site omdat deze voor de grootste rampen zullen gaan zorgen echter is het grote noodzaak dat de mensen die in deze regio,s wonen zeer snel in veiligheid gebracht gaan worden want de tijdklok dringt en is niet tegen te houden!!! wel kan het aantal doden en gewonen beperkt blijven. ( de rampen zijn te voorkomen maar wil geen enkel risico nemen!!!)
De "codes" zijn gevonden om de "sleutel" tot boven haar werk te gaan laten doen, de visie van de farao,s en inca,s word ontcijferd echter worden hier geen mededelingen over gedaan puur om niet in verkeerde handen te gaan vallen, de visie is erg snel doorgegeven aan diverse personen zodat er hard gewerkt kan gaan worden aan de bewustmaking van de personen die in betrokken gebieden wonen.

Wat is nu eigenlijk een blackhole;

erg simple een blackhole is wat de naam al zegt een zwart gat wat gaat onstaan als er steeds olie en gas weggehaald word maar er niets voor in de plaats terug komt ( hierdoor valt de druk weg onder de grond die olie en gas wel geven, enkel water komt ervoor in de plaats.) dit werkt als vacuum en de grond die bovenin de blackhole "hangt" "druppelt" als het ware naar beneden zonder dat ook maar iemand het door heeft. dit word echter versneld door de steeds zwaardere aardschokken wereldwijd.
Vooral in de regio Dubai en de regio,s in het complete midden oosten zullen nieuwe oceanen gaan onstaan, hierdoor zal het niveau van oceaan water weredlwijd compleet veranderen, ook voor de kust van Nederland zullen enorme diep kraters ontstaan en mag gezien worden als een waar paradijs voor watervogels en vooral vissen ( flamingo,s en vele andere prachtige volgels zulen ons land ontdekken. ook haaien en andere roofvissen zullen straks in de wateren voor gaan komen. een nieuwe delta zal ontstaan echter is de vraag naar de overheid toe of zij het zo ver willen laten komen want de rampen zoals de blackholes zijn zeker nog te voorkomen maar dan zullen er Nu stappen ondernomen moeten worden en niet zoals de meeste mensen doen hun kop in het zand steken.
Ik heb me voorgenomen om mijn leven te willen gaan geven om mijn vaderland te redden. want ja ook ik ben apetrots om Nederlander te zijn maar schaam me werkelijk dat de Nederlandse regering zo blind is dit niet te zien of te willen zien blijkbaar heeft de waarde van een olievat of de dollar veel meer waarde dan een mensenleven.
Wij als groep zijn keihard bezig u de juiste uitleg te mogen gaan geven want de tijd tikt weg voor ons de voorspelde data nadert erg snel vandaar dat we alle hulp kunnen gebruiken die voor handen is.
het is van levensbelang voor alle mensen wereldwijd dat de juiste formule gevonden word om in eenheid te gaan leven met moeder natuur, doen wij dit niet zal de natuur haar eigen weg inslaan de weg der evolutie te gaan herstellen met alle gevolgen van dien. ( voorspeld 2007 tot en met 2014)
Ik en de mensen die rechtstreekes ter zijde staan vraag ik met klem mee te gaan helpen om het bewustzijn bij de mensheid te gaan veranderen, tevens zal deze tijd een seletie gaan maken in de mensen die WEL willen blijven leven, want de formule water is gevonden maar vuur wind lucht en aarde hebben nog steeds haar geheim niet vrijgegeven, wij zullen dag en nacht door blijven zoeken en vanaf volgend voorjaar zult u ons overal in diverse kleuren gaan herkennen, er word erg hard gewerkt u als mens weer positief te laten denken dit zla door middel an erg veel kleur gaan plaastvinden.
Enkel door liefde te laten overwinnen zal kwaadheid geen kans krijgen, een trap tegen het zere been doet uiteraard erg zeer maar het andere been weten weg te trekken en te blijven lachen is het mooiste wapen wat wij als groep hebben uitgevonden. Aankomende week zal ons nieuwe logo gepresenteerd gaan worden en overal zichtbaar gaan worden waar we te werk gaan zodat herkenning ons ter zijde zal gaan staan.
Maak u op voor de weerspiegeling der aarde, want de keus om te overleven ligt nu toch echt bij u zelf en niet bij iemand anders.
Kom en geniet wat moeder natuur ons te bieden heeft en trek de schuld naar onszelf toe wat er nu gaande is op de complete aarde, alleen door in te willen zien zult u kunnen gaan geloven. te mogen gaan beseffen, om te weten wat er komen gaat.

Voeg u toe bij de groep die elk levend wezen hierop aarde respecteerd, ons symbool al gaan bestaan uit de eenbeen knielende olifant en de ander strekkend klaarstaand voor het gevaar, ook de verschillen in moeder aarde zullen hierin weergegeven worden als creme en zwart, de samensmelting van culturen en rassen zult u terug kunnen gaan vinden in de grijze lijn dit betreft de neutrale zone van moeder aarde. ook de zon en de maan zijn gesymboliseerd ins ons symbool als dansende vlammen in zilver voor de maan en goud voor de zon.
het symbool olifant word gebruikt omdat dit een van de weinige dieren is wat het meest trouw is aan haar naverwanten en door haar hoge tonen vele mijlen ver te horen is maar voor de mens niet te horen is enkel ons onderbewustzijn pakt die signalen op.

The embassadorion group staat klaar om te gaan helpen wereldwijd ook ik heb mijn plaats ingenomen maar wat doet u???
Afwachten of voorkomen...???

Dirk Christians