Wednesday, November 02, 2005

Dagboek 11 september 2005 manipulatie.......

Satelliet moet mysterieuze wolken Venus ontrafelen

Uitgegeven: 21 oktober 2005 14:46
Laatst gewijzigd: 21 oktober 2005 14:58

NOORDWIJK - Na de zon en de maan is Venus het helderste object in de lucht. De Morgenster schittert al eeuwenlang in legendes, maar wetenschappers weten nog maar weinig over deze buurvrouw van aarde. De eerste Europese missie naar Venus ooit moet meer duidelijkheid geven.


Tientallen doden door hondsdolle vleermuizen

Uitgegeven: 2 november 2005 09:19
Laatst gewijzigd: 2 november 2005 09:29

SAO PAULO - In de Braziliaanse staat Maranhao zijn de afgelopen twee maanden zeker 23 mensen overleden nadat zij gebeten waren door vleermuizen met hondsdolheid. In de hoofdstad van de staat, Sao Luiz, zijn volgens het ministerie van Gezondheid ongeveer driehonderd aanvallen van de bloedzuigende dieren geregistreerd.

De meeste slachtoffers zijn kinderen en jeugdigen. Kennelijk zijn die kwetsbaarder omdat zij vaster slapen dan volwassenen. Niet alleen mensen maar ook veel dieren zijn het slachtoffer geworden van de dieren. De ontbossing in het gebied zou debet zijn aan de aanvallen door de vampiers, zei de onderminister van Gezondheid.

Wie door een beet van een vampier met hondsdolheid wordt besmet, moet snel behandeling zoeken omdat de ziekte anders dodelijk kan verlopen.

Opnieuw rellen in Parijse voorsteden

Uitgegeven: 2 november 2005 22:06
Laatst gewijzigd: 2 november 2005 22:07

PARIJS - In verscheidene Parijse voorsteden is het woensdagavond opnieuw tot ongeregeldheden gekomen tussen groepen - meest allochtone - jongeren en de oproerpolitie. In zes gemeentes noordelijk en noordoostelijk van Parijs is het onrustig. Voorzover bekend zijn er geen slachtoffers gevallen, meldden de autoriteiten in de Franse hoofdstad.

De rellen braken vorige week donderdag uit in Clichy-sous-Bois nadat twee jongens die zich voor de politie hadden verstopt in een transformatorhuisje, waren geƫlektrocuteerd. Een derde raakte ernstig gewond.
'Aantal weidevogels halveert in 15 jaar'

Uitgegeven: 31 oktober 2005 14:34
Laatst gewijzigd: 31 oktober 2005 16:42

VOORBURG - Het aantal kieviten, grutto's en andere weidevogels in Nederland zal zonder ingrijpen de komende vijftien jaar halveren. Vooral in Noord- en Zuid-Holland loopt de stand hard achteruit, maakte het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) maandag bekend.

In de twee provincies wisten deze vogels aanvankelijk goed te overleven, maar sinds 2000 neemt hun aantal jaarlijks met 13 procent af. Dat betekent dat de stand hier in vijf jaar tijd halveert.

De Nederlandse weidevogelstand verslechtert versneld, aldus het CBS. Van 2000 tot en met 2004 daalde het aantal weidevogels landelijk met 4,5 procent per jaar. In de jaren daarvoor kromp dat aantal met 1,2 procent per jaar, blijkt uit de cijfers, die gebaseerd zijn op gegevens van het nationale weidevogelmeetnet.

Het ministerie van Landbouw is niet verbaasd over de meetresultaten. Volgens een woordvoerster van het departement is al langer bekend dat de stand ondanks beschermingsmaatregelen achteruit gaat.

Tureluurs

Het zijn vooral de veldleeuwerik, de slobeend en de gele kwikstaart, die fors terrein verliezen. Hun aantallen verminderen jaarlijks met meer dan 8 procent. Ook de groepen tureluurs en de kuifeenden, die net als de gele kwikstaart tussen 1990 en 2000 groeiden, krimpen de afgelopen jaren. Alle negen onderzochte weidevogelsoorten zitten 'in de min'.

Nederland wil via natuurbeheer de weidevogelstand verbeteren. Boeren en Rijk hebben beheersovereenkomsten gesloten om het deze vogels meer naar de zin te maken in bepaalde gebieden. Alleen al in 2004 meldden de boeren 10.000 hectare landbouwgrond aan voor de weidevogels.

Extra maatregelen

"Duidelijk is dat beschermende maatregelen die de laatste jaren op veel plaatsen zijn genomen de daling van de weidevogelstand niet hebben kunnen stoppen", stellen de CBS-onderzoekers. Ook Wageningen Universiteit en Researchcentrum (WUR) constateerde vorig jaar dat het huidige beleid om deze vogels te beschermen "onvoldoende effect" heeft en pleitte voor extra maatregelen als verhoging van de grondwaterstand.

opmerking; erg duidelijk is op te maken dat de dieren zich ook op gaan maken om naar veilige gebieden te trekken.
de dieren zijn reeds aan hun trek begonnen en dit is voor ons het teken dat er niet veel meer tijd zal vergaan voordat de grote dissasters voor onze deur staan.
De komende weerspiegeling is reeds gaande en enkel de voorbodes al zorgen voor grote schade en vele doden, dit mag echter gezien worden als de kleinen jongens die als voorbode dienen voor hetgeen er komen gaat.
OOk mij doet het onwijs zeer om de personen die gewaarschuwd zijn maar niet willen luisteren te moeten laten gaan.
Ook ik heb me daarom teruggetrokken naar de plaats waar ik behoor in deze circle of life om me op te gaan maken om op een veilig baken te staan zodra Het gaat gebeuren.
Als u goed de berichten op onze site in de gaten houd dan ziet u dat er van geen enkel verhaal sprake is van fake maar op pure waarheid is berust.
Echter MAG ik niet meer waarschuwen want die dimensie is voorbij echter is de tijd aangebroken dat de eerste voortekenen zich aan zullen melden van immense natuurstormen ( lees bericht koeien gedood in australie. )
Al vele dagen lang werd deze regio geteisterd door zware buien met veel magnetische en electronische storingen in de buien.
Ik ben op mijn strepen gaa staan en heb mijn plaats ingenomen en zal me op gaan maken klaar te staan als lichtbaken voor de mensen die willen gaan overleven.

Dirk Christians The netherlands